Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT în cartierul Ampoi 3 din Alba Iulia. Două persoane rănite după un impact între trei mașini

Publicat

14976188_1809011256055139_1872051800_o2Un accident rutier s-a produs sâmbătă după-amiaza, în Alba Iulia. Două persoane au fost rănite după un impact între trei autoturisme, în zona intersecției Bulevardul Republicii cu strada Arieșului din cartierul Ampoi 3.

Din primele informații, printre mașinile implicate în accident se numără un autoturism marca Renault și un autoturism marca VW, înmatriculat în Alba.

Impactul dintre mașini a fost auzit de cetățeni aflați la aproximativ 200-300 de metri de locul accidentului.

La fața locului au ajuns un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Alba și un echipaj SMURD, pentru a acorda primul ajutor medical persoanelor rănite.

Potrivit IPJ Alba, în urma accidentului două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 5 noiembrie, în jurul oreo 16.45, o tânără de 26 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Arieşului din municipiu, la intersecția cu B-dul Republicii, nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Aiud, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, primul autoturism a fost proiectat în altul ce circula pe Bulevardul Republicii şi era condus de un bărbat de 38 de ani.

În urma accidentului, două femei, în vârstă de 60 şi 38 de ani, ambele pasagere în cel de-al doilea autoturism implicat în accident, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportate la spital.

Toţi conducătorii auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. costy

    sâmbătă, 05.11.2016 at 21:21

    Pana nu moare vreo persoana , masuri nu se vor lua. Ii foarte urata intersectia aceasta , mai ales cand trebuie sa iesi din partea cu fosta piata sa mergi spre centru. Poate un sens giratoriu, daca au mai ramas ceva banuti pe undeva!. 🙂

  2. Ionel

    duminică, 06.11.2016 at 10:44

    Un sens giratoriu ar fi bun. Oricum in momentul de fata prin zona respectiva mai tot timpul trebuie sa incetinesti chiar daca conduci pe drumul principal datorita trecerilor succesive de pietoni, dintre care ar trebui sa ramana una singura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax