Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT în Lancrăm. DN1 blocat o oră între Alba Iulia şi Sebeş, după ce o maşină s-a izbit de un stâlp de curent. Trafic deviat temporar

Publicat

IMG_0004 Circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 1, în localitatea Lancrăm, între Alba Iulia şi Sebeş, a fost blocată timp de o oră, pe ambele sensuri, miercuri seara, în jurul orei 21.45. Un stâlp de la reţeaua electrică a fost rupt, în localitatea Lancrăm, în urma unui accident.

Circulaţia pe ambele sensuri a fost reluată abia în jurul orei 1.00.

UPDATE: Ora 22.15. Maşina implicată în accident este un Opel Vectra de culoare neagră, înmatriculat în Alba. Potrivit unor date de la faţa locului, conducătorul auto ar fi derapat şi s-a izbit cu maşina de stâlp.

Stâlpul de la reţeaua electrică a fost rupt la aproximativ un metru de bază şi era susţinut doar de cabluri, fiind înclinat spre partea carosabilă. Potrivit unor date de la faţa locului, imediat după impact, pe şosea a trecut un camion care a agăţat firele de curent şi astfel ar fi fost înclinat stâlpul.

Alimentarea cu energie electrică în zonă a fost întreruptă, până la remedierea situaţiei şi pentru a evita alte incidente.

UPDATE2: În jurul orei 22.30, circulaţia era încă blocată în Lancrăm, în aşteptarea intervenţiei echipelor de la Electrica cu un utilaj pentru a fi îndepărtat în siguranţă stâlpul şi a scoate maşina avariată.

UPDATE3: Potrivit IPJ Alba, maşina a fost condusă de o tânără de 27 de ani din Alba Iulia, F.B., care a pierdut controlul volanului şi a intrat în stâlp. Devierea circulaţiei este dirijată de poliţişti din trei puncte: sensul giratoriu din zona Trei Poduri – Mercur, cel de intrare/ieşire pe Autostrada Deva – Sibiu şi din Sebeş, ieşirea din cartierul M. Kogălniceanu.

UPDATE4: IPJ Alba a transmis în jurul orei 22.50 că traficul rutier a fost reluat în zona accidentului, însă pe un singur sens şi că se acţionează pentru deblocarea completă a circulaţiei.

După accident, traficul rutier a fost deviat prin localitatea Vinţu de Jos. Dinspre Alba Iulia, circulaţia a fost dirijată de poliţişti de la sensul giratoriu din dreptul complexului „Mercur”. După această intersecţie se formaseră însă coloane de maşini. Unii şoferi s-au întors din drum, însă TIR-urile nu pot face astfel de manevre în zona respectivă.

Echipaje ale Poliţiei s-au deplasat în zonă pentru a oferi asistenţă şoferilor.

Revenim cu amănunte.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax