Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ACCIDENT în sensul giratoriu din centrul oraşului Alba Iulia. O femeie, lovită de un autoturism, pe trecerea de pietoni

Publicat

20151225_075812Un accident rutier a avut loc în dimineaţa de Crăciun, în sensul  giratoriu din centrul municipiului Alba Iulia. O femeie în vârstă de 59 ani a fost lovită de un autoturism, pe trecerea de pietoni.

Potrivit IPJ Alba, K. E., în vârstă de 59 de ani, traversa strada pe culoarea verde a semaforului, moment în care a fost surprinsă și accidentată ușor de un autoturism marca Dacia, înmatriculat în județul Alba. Femeia a fost transportată  la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

Un cititor Alba24 ne-a trimis o imagine surprinsă după momentul producerii accidentului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 7.50, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, R.I., de 48 de ani, din comuna Berghin, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 59 de ani, din Alba Iulia, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, acroşând-o.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni la un picior şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internată.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”.

Reamintim că în sensul giratoriu, cu două benzi, dirijarea circulaţiei se face şi cu semafoare. În această zonă s-au produs mai multe evenimente rutiere, de la intrarea în funcţiune a sensului giratoriu, în acest an. AICI, unul dintre exemple.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. dede

    vineri, 25.12.2015 at 12:33

    Spunea Hava: punem giratorii pentrua fluidiza traficul si desfiintam semafoarele, dupa care
    Surpriza : cumparam din banii publici de doua ori mai
    multe semafoare ( + giratorii de 20000 Euro) asta e bataie
    de joc a banilor nostri, si totul cu votul consilierilor. Va trebui sa
    avem grija pe cine votam data viitoare. In niciun oras din Europa
    nu vezi astfel de giratorii cu semafoare, si astfel de accidente se
    vor mai intampla, pentru ca soferii, indeosebi cei din alte
    localitati nu se asteapta la asa ceva, trece gandindu-se doar la prioritatea din sens
    din punct de vedere psihologic nu mai proceseaza si
    a doua conditie, semaforul. Mare prostie au facut cu banii
    nostri

    • Traian

      luni, 28.12.2015 at 01:22

      Interesant. Vreau sa te contrazic si sa spun ca numai in Anglia care are giratoriu tot la a doua intersectie,am vazut acelasi sistem: giratoriu cu semafoare. Si nu se blocheaza lumea. In Alba sensurile astea giratorii ajuta mult traficul,orice sofer o recunoaste.
      E timpu sa deschidem ochii mai bine soferi din Alba si sa respectam regulile si semnele de circulatie. Si pana la a imputa lui Hava asta e cale lunga omule. Nu mai specula aiurea ca nu e loc de dinastea….

  2. Jo

    vineri, 25.12.2015 at 12:49

    Pai ce se asteptau sa se intample cand au pus sens giratoriu si semafoare in aceeasi intersectie?

  3. Bogdan

    vineri, 25.12.2015 at 14:03

    Pana cand va avea cineva „sange in instalatie” sa actioneze in instanta administratia locala pentru tampeniile astea sau pana cand se va trezi DNA-ul in orasul/judetul asta, vom mai vedea multe evenimente rutiere de acest fel.
    Craciun Fericit!

  4. Mos Craciun

    vineri, 25.12.2015 at 14:14

    Chiar nimeni(dintre autoritatile de control) nu sesizeaza faptul ca s-au aruncat bani multi inutil? S-a renuntat la semafoare, s-a facut sensul giratoriu, iar, mai apoi, s-au pus din nou semafoarele! Care-i logicaaaa? N-o vad, n-o inteleg! Avantajele sensului giratoriu sunt anulate de semafoare si viceversa! Asta-i caz de DNA!!!!

  5. A.D.

    vineri, 25.12.2015 at 16:08

    Inainte de instalarea sensului giratoriu faceai vreo 3-4 minute de la Politie pana la BCR in orele de varf ….Dupa instalarea sensului giratoriu faci 10-15 minute……In Alba Iulia sunt de departe cei mai slabi soferi din tara …abia 2 din 10 soferi au habar cum sa negocieze un sens giratoriu…Amplasati naibii camere de luat vederi in sensurile giratorii si incepeti sa dati amenzi !!!!!!! Va umpleti de bani GARANTAT…nu mai trebuie sa va chinuiti cu pavelele….. O spune asta unul care a votat Hava de fiecare data …..

    • Traian

      luni, 28.12.2015 at 01:25

      Din nou speculatii si chiar minciuni. Nu mai exista trafuc blocat in centru de cand e no sistem. Terminati oameni cu prostiile astea.

  6. Anonim

    sâmbătă, 30.01.2016 at 18:45

    Pe o distanta de nici un 1km sunt 6 treceri de pietoni o rotunda cu indicatoare si semafor.si se respecta regula de trafic.si inainte era semafor si tot asa se circula nu vad diferenta daca tu imi spui poate o accept.ramai cu masina in rotunda si esti blocat ce zici domnule.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax