Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Accident între Sebeș și Petrești, sâmbătă noaptea. Un autoturism a lovit mortal un cal care se plimba pe șosea

Publicat

accident cal petresti Inevitabilul s-a produs, pe drumul dintre Sebeș și Petrești, după ce de mai multă vreme cetățenii care fac această rută au semnalat prezența unor cai, care se plimbă nesupravegheați de multe ori pe mijlocul șoselei. Patru persoane care se aflau, sâmbătă noaptea, într-un autoturism Volkswagen, pe șoseaua respectivă, au scăpat ca prin minune nevătămate după ce un cal le-a ieșit, dintr-o dată, în fața mașinii.

Șoferul autoturismului nu a mai avut ce face și a lovit calul în plin iar mașina a fost avariată serios. În urma impactului animalul a și murit și numai o minune a făcut ca niciunul dintre pasageri să nu fie rănit.

Tatăl tânărului care s-a aflat la volan spune că de mai multă vreme au fost sesizate autoritățile fără niciun rezultat:

„Inconștiența de care dau dovadă proprietarii de cabaline din Sebeş și nu numai, poate costa chiar viața altor semeni! Anual, pe raza localității Petreşti au loc accidente de circulație cauzate de caii lăsați liberi pe șosele! Aseară, fiul meu a avut ghinionul de a-i ieşi în drum un cal, iar o fractiune de secundă îi putea fi fatală! În masină se aflau 4 persoane, iar viteza a fost una adaptată, însa noaptea, ora 00:10, cal de culoare închisă… nu a mai putut fi evitat!

19959460_1783265911986703_2334011891298712156_n Mai multe persoane au sesizat autoritățile locale când le-au ieşit în cale caii lăsați liberi de proprietarii inconștienți și nepăsători. Șoferii au anunțat autoritățile în speranța că poliția locală îi va amenda pe cei care le pun viața în pericol. Nu de fiecare dată se întâmplă asta, iar când se întâmplă, asta nu rezolvă problema. După câteva zile, cabalinele pun din nou în pericol circulația. Să sperăm ca autoritățile locale să ia măsuri pentru a fi evitate tragedii. Distribuiți  … poate ,în sfârșit se va face ceva !”

Postarea a generat mai multe comentarii:

”Problema e veche, mai bine de 10 ani (știu din proprie experiență), proprietarii cailor sunt… se știe cine sunt dar nu vor plăti nici o dată amenzile sau pagubele. Gardul de autostradă e praf, la fel se poate întâmpla dar la viteze mai mari.”

„Aseară după accident, politia era încă la fața locului, făceau măsurători, dar pe sensul spre Sebeș, aproape de spălătoria auto, la nici 300 metri de accident alți cai se plimbau încă pe asfalt.”

comentarii accident cal ”Și eu am pățit același lucru în același loc acum câțiva ani dar se vede că nu sau luat măsuri nici până acum rușine”

”Politia comunitară se ocupă cu amenzi de parcare nu de cai ce pun în pericol viața!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax