Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT la Alba Iulia. Biciclist acroșat de o mașină, pe o trecere de pietoni din centrul oraşului

Publicat

20526495_1545219082166353_724384155_n O persoană a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada în zona Piața I.C Brătianu din centrul municipiului Alba Iulia. Accidentul s-a petrecut vineri după-amiaza.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței pentru a oferi primul ajutor.

Este vorba despre un bărbat de 42 de ani care ar fi traversat strada pe bicicletă, pe trecerea de pietoni. În timp ce se deplasa, bărbatul a fost fost acroșat de un autoturism marca Opel.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că acesta consumase alcool.

Accidentul s-a petrecut în dreptul trecerii de pietoni spre Parcul central din Alba Iulia (intersecţia Pieţei Alessandria cu Primăverii şi I.C. Brătianu).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Apocalipsa lui Rika

    vineri, 28.07.2017 at 18:08

    trecerea pe trecera de pieton e doar pentru pietoni , esti pe bicicleta si treci sa treaca moartea peste tine

    Lege morti face dreptate 😉

  2. Raul Peterliceanu

    sâmbătă, 29.07.2017 at 08:39

    Politia rutiera ar trebui sa facă o campanie de conștientizare a bicicliștilor care traversează șoseaua pe zebra, pe bicicleta. Ăștia au impresia ca au prioritate. De fapt au prioritate dacă sunt pe lângă bicicleta și nu pe ea (situație în care sunt considerați vehicul pierzandu-și prioritatea). Problema mare e mai ales la copii cu părinți inconștienți.

    • Apocalipsa lui Rika

      sâmbătă, 29.07.2017 at 14:53

      Ar trebui dati afara din politia si salari mai mici ca nu stiu decat sa stea la panda si prin benzinari cu cafeaua , trec pe langa eia ce lasa masinele aiurea si li lene sa le dea amenda sau la eia ce incalca legea … la ce mai avem politia ? sa se plimbe pe motorina statului doar ?

      Jos politia si politia comunitara ! e plina alba cu drumuri ocupate aiurea de puturosi ce lasa masina aiurea si pe trotuare si si piste de bicic cleta , hoti fura linisit pe strada , noapte ti frica sa mergi pe strada plin de betivi cu chef de scandal ! ori face ordine politia ori dispare politia de tot !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax