Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: ACCIDENT la Alba Iulia. O mașină s-a izbit de un gard de beton, pe Bulevardul Încoronării. Şoferul a fost rănit

Publicat

20170515_162030 Un nou accident s-a produs luni după amiaza, pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia. Șoferul unui autoturism marca Audi a intrat cu mașina într-un gard de beton, în urma unui impact cu o altă mașină. O persoană a fost rănită.

La fața locului s-au deplasat şi două echipaje ale ISU, inclusiv de la SMURD.

Potrivit martorilor, mașina a fost proiectată în afara părții carosabile după ce a fost acroșată de un autoturism marca Volkswagen Passat.

Autoturismul Audi a lovit cu laterala un stâlp de iluminat, pe care l-a și rupt, și cu fața în gard. Șoferul și o tânără au fost scoși din mașină de echipa de descarcerare.

Vezi şi FOTO: CARAMBOL pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia. Două autoturisme și un TIR, implicate în accidentul rutier

A fost al treilea accident produs la interval de câteva ore, la Alba Iulia.

Citeşte şi FOTO-VIDEO: ACCIDENT la Alba Iulia. O persoană rănită după ce un Logan a lovit un taxi, în intersecţie

YouTube video

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 16.00, pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, S.A., de 59 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Gară – Cetate, la intersecţia cu strada Cetăţii, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzilor de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce era condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Vinţu de Jos.

După producerea coliziunii, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un stâlp şi în gardul unui imobil.

În urma accidentului, conducătorul acestuia a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Milu

    marți, 16.05.2017 at 14:09

    Probabil mai urmeaza si altele, din alte cauze. Mai jos de accidentul expus, pe partea opusa este un autoturism AB 08 TSS parcat pe partea carosabila de saptamani sau poate luni de zile, auto care incurca traficul dar nimeni nu se sesizeaza. Cand este trafic intens ar putea duce si asta la un eventual carambol, mai ales ca sunt masini care vireaza in santurile cetatii si blocheaza banda 2, banda 1 fiind blocata de acest auto AB 08 TSS impotriva caruia nu se ia nici o masura!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax