Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE-FOTO: Accident la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș, în zona „Trei Poduri”. Un șofer nu a păstrat distanța și a intrat în mașina din fața sa. O femeie a fost rănită

Publicat

13875021_930170297129497_71303949_n Un accident rutier s-a produs duminică seara, pe DN1,  la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș, zona „Trei Poduri”. Este vorba despre o tamponare între două mașini care circulau în aceeaşi direcţie, spre Alba Iulia. În urma accidentului, o femeie a fost rănită.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, un bărbat (S.I.Z) de 36 de anu din Toplița, în timp ce conducea un autoturism marca Suzuki înmatriculat în județul Harghita, nu a păstrat distanța de mers și a intrat într-un autoturism marca Mazda condus de F.V.O de 48 de ani din Cluj. În urma coliziunii, o femeie, S.A.L, pasageră în autoturismul din Cluj, a suferit leziuni ușoare.

UPDATE 1: IPJ Alba a transmis precizări: „La data de 31.07.2016, în jurul orei 19.55, pe DN 1, la kilometrul 372 + 750 de metri, în afara localităţii Lancrăm, S.I.Z., de 36 ani, din municipiul Topliţa, în timp ce conducea un autoturism în direcția Sebeş – Alba Iulia, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul ce circula în faţa sa şi era condus de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 48 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din Cluj, a suferit leziuni corporale uşoare.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”.

sursa foto: infotrafic

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax