Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident la ieșire din Vinerea spre Cugir: Două femei au fost rănite după ce au intrat cu mașina într-un stâlp

Publicat

Un accident rutier s-a produs vineri, 7 septembrie în jurul orei 16.30, la ieșire din localitatea Vinerea înspre Cugir, pe DJ 704, kilometrul 7 + 700 m. Un autoturism marca Opel Astra, de culoare roșie, a intrat într-un stâlp pe de partea stângă a carosabilului după ce conducătoarea auto a pierdut controlul volanului.

Potrivit IPJ ALba, în mașină erau două femei și un bărbat: conducătoarea auto, O.M.S. în vârstă de 29 de ani din Cugir, C.P.E, de 30 de ani, pasager pe locul din dreapta și C.C. de 29 de ani din Săliștea, pasageră pe bancheta din spate. Se pare că impactul s-a produs din cauza lipsei de atenție la volan, în timp ce conducătoarea auto încerca să închidă geamul, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens într-un stâlp al unei fântâni.

În urma coliziunii cu stâlpul, mașina a fost grav avariată, iar conducătoarea auto și pasagera din spate au suferit leziuni. Acestea au fost transportate la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

FOTO: Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax