Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO / FOTO: ACCIDENT la Sebeş. Impact violent între două maşini, în intersecţie. Unul dintre şoferi a fost rănit

Publicat

19048626_10212748708010810_1928069909_o Un bărbat a fost rănit într-un accident rutier petrecut sâmbătă după amiază, la Sebeş. Două maşini au intrat în coliziune, într-o intersecţie.

Potrivit unor martori, şoferul autoturismului a încercat să iasă dinspre cartierul M. Kogălniceanu şi nu ar fi acordat prioritate autoutilitarei care circula pe strada principală, către ieşirea spre Alba Iulia.

Şoferul autoturismului a fost transportat în stare de conştienţă la spital.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 15.00.

YouTube video

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „în jurul orei 15.10, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada M. Kogălniceanu din Sebeş, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.V.E., de 32 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, la intersecţia cu strada Augustin Bena, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare condusă de un bărbat de 63 de ani, din municipiul Sebeş, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Sebeş.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax