Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ACCIDENT pe DN1, între Sibiu și Sebeș. Coloane de autovehicule pe câțiva kilometri după ce un TIR a derapat. Traficul a fost reluat

Publicat

accident-miercurea-tir-2Un accident rutier a avut loc miercuri, în jurul orei 18.30, pe Drumul Național 1, între Sibiu și Sebeș. Un TIR a derapat, la ieșirea din localitatea Miercurea Sibiului către Sebeș. Ca urmare a accidentului, traficul rutier a fost întrerupt în zonă aproximativ 30 de minute, timp în care s-au format coloane de autovehicule pe câțiva kilometri. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că la ora 18:30, în judeţul Sibiu, traficul rutier a fost întrerupt pe DN1 Sibiu – Sebeş, la ieşirea din localitatea Miercurea Sibiului către Sebeş, din cauza unui autotren derapat.

În condiții de carosabil umed, TIR-ul a ajuns perpendicular pe drum, astfel că circulația auto a fost blocată pe ambele sensuri.

În jurul orei 19.00, autotrenul care derapase a fost tractat iar traficul rutier a fost reluat.

sursa foto: oradesibiu.ro

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax