Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT în LANȚ pe DN1, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș, în zona benzinăriei „Petrom”. O persoană rănită grav

Publicat

IMG_0007 Un accident de circulație a avut loc vineri după-amiaza, pe DN1, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș, în zona stației de carburanți „Petrom”, situată la intersecția cu localitatea Oarda de Jos. În urma accidentului, o persoană a fost rănită grav.

Accidentul a avut loc pe DN1, în zona benzinăriei „Petrom” situată la intersecţia cu localitatea Oarda de Jos. În accident a fost implicat un tir marca Mercedes, înmatriculat în București. În urma impactului, o persoană a fost rănită grav, fiind transportată de către un echipaj SMURD la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.

UPDATE: Accidentul a fost anunţat la 112 la ora 16.45 şi s-a produs pe DN1, la kilometrul 364+ 90 metri. Un tânăr în vârstă de 20 de ani, D.M . din Câmpia Turzii, aflat la volanul unui TIR marca Mercedes Benz, înmatriculat în Bucureşti, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, în coloană şi a l-a lovit, generând un accident în lanţ în care au fost implicate alte trei autoturisme.

TIR-ul a lovit un Volkswagen Transporter, condus de R.E. (48 de ani) din Cricău, iar celelalte maşini avariate sunt un Opel Corsa, condus de M.C.E. (35 de ani) din Alba Iulia, un Volkswagen Polo condus de M.E.R., o femeie de 47 de ani din satul Sebeşel (Săsciori) şi un Renault Twingo, condus T.A., o femeie de 48 de ani din Sebeş.

În urma accidentului, pasagera din autoturismul Volkswagen Polo, B.L. (51 de ani) din Alba Iulia, a fost rănită grav (traumatism semitorace stânga şi fractură costală), iar şoferiţa aceleiaşi maşini a suferit leziuni mai uşoare (TCC uşor, traumatism la coloană).

Niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu se afla sub influenţa alcoolului.

Potrivit Poliției, traficul în zonă a fost deviat temporar prin Oarda de Jos. Două echipaje s-au deplasat la fața locului pentru a dirija circulația, în zona podului peste râul Mureș și la intersecția DN1 cu localitatea Oarda de Jos.

După producerea accidentului, circulația auto s-a desfășurat cu dificultate timp de aproximativ două ore. În jurul orelor 18.20, pe sensul de mers Alba Iulia – Sebeș, coloana de mașini începea de la pasarela din Partoș, iar alte câteva zeci de autoturisme erau ”blocate” pe ieșirea de pe șoseaua de centură.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, la ora 16.45, pe DN 1, km 374, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că Mihai D., de 20 ani, din Câmpia Turzii, în timp ce conducea o autoutilitară care tracta o semiremorcă, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers şi a intrat în coliziune cu patru autovehicule care circulau în coloană, în faţa sa.

Ca urmare a accidentului conducătoarea auto dintr-unul din autoturisme şi o pasageră dintr-un alt autoturism au suferit vătămări corporale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de “vătămare corporala din culpă”.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. RusAlin

    vineri, 26.06.2015 at 20:05

    Si totusi, nu se sesizeaza nimeni sa rezolve problema cu intrarea in Oarda? Chiar trebuie sa moara oameni nevinovati?

  2. navetist

    vineri, 26.06.2015 at 20:13

    De ce nu a binevoit politia sa anunte accidentul si ca e drumul blocat. Am facut o ora de la pasarelă pina la intrarea in Oarda. Daca stiam mergeam pe la Ciugud.

  3. dorinteodor

    sâmbătă, 27.06.2015 at 12:49

    de doua ori ati scris ca tirul era de bucuresti desi soferul era din cimpia turzii. nu sint bucurestenii vinovati de toate accidentele. si mie mi se pare clar ca soferita grav ranita nu purta centura. asa este?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax