Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe DN1 lângă Alba Iulia, zona Sîntimbru: Ambulanţă răsturnată după impact cu un autoturism. Trei persoane rănite

Publicat

accident ambulanta sintimbru_3 Un accident rutier s-a petrecut vineri, 13 mai, în jurul orei 17.30, pe DN1, lângă Alba Iulia, zona Sîntimbru. Din primele date, o ambulanţă s-a răsturnat după o coliziune cu un autoturism. Trei persoane au fost rănite.

Accidentul s-a petrecut în zona intersecţiei dintre DN1 Alba Iulia – Cluj şi DJ 107 B, localitatea Sîntimbru.

Şoferul autoturismului (un Volvo cu numere provizorii de înmatriculare) nu ar fi acordat prioritate, în momentul în care încerca să intre pe DN1 şi a lovit ambulanţa care circula dinspre Teiuş spre Alba Iulia. În urma impactului, ambulanţa (de la SAJ Alba – Staţia Teiuş) s-a răsturnat pe o parte, în şanţul de pe marginea şoselei.

Şoferul autospecialei şi o asistentă ar fi suferit contuzii. Pacientul care se afla în ambulanţă era transportat de la Aiud către Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, pentru intervenţii medicale de specialitate, după un accident vascular cerebral. Era asigurat cu centuri pe targa de transport, astfel încât nu a mai suferit alte leziuni grave în urma impactului. A fost transportat cu o altă ambulanţă la spitalul din Alba Iulia.

La faţa locului a fost chemat să intervină şi un echipaj de la ISU Alba.

Traficul rutier în zonă s-a desfăşurat cu dificultate. Pe ambele sensuri s-au format coloane de maşini, pe mai mulţi kilometri. Şoferilor li se recomandă să circule cu prudenţă.

UPDATE, ora 18.45: Circulaţia a fost reluată în condiţii normale, pe ambele sensuri, transmite IPJ Alba.

UPDATE: Din datele IPJ Alba, şoferul autoturismului Volvo, D.O.A. (33 de ani) din Alba, nu a acordat prioritate  ambulanţei (marca Fiat), condusă de M.C.V. (38 de ani), din Teiuş, care circula dinspre Teiuş spre Alba Iulia şi era în depăşirea unei coloane de maşini, pe DN1, având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, cele două autovehicule intrând în coliziune.

După impact, au suferit leziuni uşoare şoferul ambulanţei, asistenta (C.M.T., 42 de ani, din Teiuş) şi pacientul din autospecială (T.A., 49 de ani, din Miraslău).

Vezi şi FOTO: ACCIDENT cu autospecială SMURD în sens giratoriu la Alba Iulia, zona pieţei din cartierul Cetate

Fotografiile au fost transmise de cititori Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. A.D.

    vineri, 13.05.2016 at 20:44

    Si- a luat taranul Folfo…

    • unu

      sâmbătă, 14.05.2016 at 12:55

      ca bine zici

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax