Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe DN74, între Alba Iulia și Zlatna. Şapte persoane rănite după ce un TIR a lovit un microbuz, la Poiana Ampoiului

Publicat

microbuz accident1 Şapte persoane au fost rănite, luni dimineața, în urma unui accident rutier petrecut pe DN74, între Alba Iulia și Zlatna, pe raza localității Poiana Ampoiului. Au fost implicate două autovehicule, care au intrat în coliziune.

Din primele informații, persoanele au fost rănite ușor.

Traficul rutier a fost blocat la kilometrul 84+800 de metri, în jurul orei 5.00, iar după aproximativ două ore se circula alternativ, pe un singur sens.

UPDATE: În accident au fost implicate un microbuz și un TIR. Într-o curbă, TIR-ul ce circula înspre Zlatna a derapat şi a intrat în coliziune cu celălalt autovehicul, aflat pe sensul opus de mers.

În microbuz se aflau 12 persoane, angajaţi ai unei firme din Alba Iulia şi şoferul, iar 11 dintre acestea au suferit leziuni şi au fost transportate la spitalul din municipiu. Microbuzul circula spre Alba Iulia şi a fost proiectat în şanţ, în urma impactului.

Şoferul microbuzului este cel care ar fi intrat pe contrasens, însă poliţiştii vor stabili cauza producerii accidentului după finalizarea cercetărilor. Dacă, din primele informaţii, şase persoane au suferit leziuni, ulterior, numărul acestora a crescut la 11, potrivit unor date de la faţa locului. Ulterior IPJ Alba a confirmat rănirea uşoară a şapte persoane.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, la ora 5.10, pe DN 74, la kilometrul 84, pe raza localităţii Poiana Ampoiului, M.G., de 52 de ani, din comuna Meteș, în timp ce conducea un microbuz de persoane, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un camion cu semiremorcă ce era condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Meteş, județul Alba.

În urma accidentului, 7 persoane, cu vârste cuprinse între 23 şi 50 de ani, toate din Zlatna, pasagere în microbuzul de persoane care efectua o cursă regulată specială pe traseul Zlatna – Iggiu, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportate la spitalul din Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Botezan Aurel

    miercuri, 27.05.2015 at 10:02

    O clipa de neatentie …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax