Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ACCIDENT pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia. Coliziune între un autoturism și o autoutilitară de salubrizare

Publicat

14681641_1185666478176782_6391799060321162897_nUn accident rutier s-a petrecut luni, în jurul amiezii, pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul Alba Iulia. Un autoturism de lux, marca Mercedes s-a lovit frontal de o autoutilitară ce aparține firmei de salubrizare.

Din primele date, în accident au fost implicate un autoturism marca Mercedes și o autoutilitară marca Iveco, al firmei de salubrizare din Alba Iulia.

În urma impactului, autoturismul de lux a fost serios avariat în partea din față.

Traficul rutier a fost restricţionat temporar, în zona intersecţiei de acces către cartierul Bărăbanţ. Nu au fost persoane rănite.

Revenim cu detalii.

foto: Facebook (INFO TRAFIC jud. Alba)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. Costi

    luni, 24.10.2016 at 15:57

    La iesirea din Barabant nu vezi nimic din cauza stupidului gard si plus toti conducatorii auto merg pe prima banda, care este pentru intrare in Barabant. Ce sa-i faci, ghinion sau pristia celor care au pus gardul ?!?

    • Nici

      luni, 24.10.2016 at 16:53

      Costi,eu cred că prostia celor care au realizat proiectul.E de groază să intri pe drumul principal și pe AI Cuza dar mai ales pa Alba Iulia – Micești.Au fost tamponări fără număr , pt că efectiv trebuie să ieși mult ca să ai vizibilitate spre stânga.

    • albanezul

      marți, 25.10.2016 at 02:21

      Prima banda cum vi spre oras nu are obligatoriu la dreapta acolo ,adica pt intrare in Barabant,de fapt nu exista nici un indicator acolo si se respecta regulile de prioritate in intersectie.Daca multi se gandesc la cei care vor sa iasa din Barabant si trec pe banda 2,asta este treaba fiecaruia,dar banda 2 este si cu acea zona pt stationare necesara virajului spre stanga-gara,deci sa nu gasim scuze aiurea,singura problema este gardul ala tampit care reduce vizibilitatea la 5% daca iesi regulamentar! Problema de aici si din zona Micesti este identica,dar se pare ca pana ce nu-si rupe masina(sau vreo coasta) careva cu funtie de decizie in astfel de probleme,ori din familia lor…asa ramane!

      • Nicu

        marți, 25.10.2016 at 11:40

        Nu caută nimeni scuze , despre gard vorbeam .E important să citim întâi comentariul și apoi să-i „certăm ” pe autori !

      • costy

        joi, 27.10.2016 at 16:40

        Multumesc pt comentariu. Ideea ii ca cine vrea sa iese din Barabant sta de uita de el in intersectie si plus cele doua sensuri giratorii sunt puse sa incurce circulatia nu sa ajute. Plus ca cu banii care au costat investitiile facute aiurea, ajutau gradinitiile si scolile din oras, sau faceau mai multe parcari. Ori ce sofer care a iesit din Barabant stie despre ce vorbesc. In Micesti ii aceeasi situatie cu gardul. Acolo nu au gasit inca sa faca ceva sens giratiriu :).

      • costy

        joi, 27.10.2016 at 16:43

        Multumesc pt comentariu dl albanezul. Ar fi bine din punctul dvs de vedere o a treia banda , TOT INAINTE. Ideea ii ca cine vrea sa iese din Barabant sta de uita de el in intersectie si plus cele doua sensuri giratorii sunt puse sa incurce circulatia nu sa ajute. Plus ca cu banii care au costat investitiile facute aiurea, ajutau gradinitiile si scolile din oras, sau faceau mai multe parcari. Ori ce sofer care a iesit din Barabant stie despre ce vorbesc. In Micesti ii aceeasi situatie cu gardul. Acolo nu au gasit inca sa faca ceva sens giratoriu :).

  2. cosmin

    luni, 24.10.2016 at 21:20

    proiecte proaste. cum naiba sa pui giratoriu la ambient si omv si sa nu faci la barabant???

  3. Nicu

    luni, 24.10.2016 at 21:43

    Cei de la proiectare au proiectat bine. Problema vine de la cei care au executat si au schimbat normele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax