Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | ACCIDENT RUTIER GRAV în Alba Iulia: Tânără de 25 de ani, lovită de o maşină pe trecerea de pietoni din zona Alba Mall

Publicat

Un accident rutier grav s-a petrecut miercuri, în jurul amiezei, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, în apropierea complexului comercial Alba Mall.

Din primele informaţii, o tânără în vârstă de 25 de ani a fost lovită de o maşină, pe trecerea de pietoni.

Aceasta a fost transportată de urgenţă la spital, fiind în stare inconştientă după impact. Medicii de la SMURD au efectuat manevre de prim ajutor la faţa locului.

Potrivit unor martori, tânăra a fost proiectată pe carosabil aproximativ şase metri, după ce maşina a izbit-o de pe trecerea de pietoni.

Autoturismul este avariat în zona capotei şi parbrizului.

Maşina implicată în accident este o Dacia Logan, condusă de un bărbat de 44 de ani, care mergea spre ieşirea din oraş.

UPDATE: Tânăra şi-a revenit din starea de inconştienţă, la spital. Potrivit IPJ Alba, “la ora 11.32, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia, P.M.C., de 44 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism înspre ieşirea din municipiul Alba Iulia, nu a acordat prioritate de trecere unei tinere de 25 de ani, din Alba Iulia, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni din zona mall-ului din Alba Iulia, acroşând-o.

În urma accidentului, tânăra a suferit leziuni corporale în zona capului, a abdomenului şi bazinului şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate”.

foto: Daniel Bloss

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

10 Comentarii

10 Comentarii

  1. Zeul Anonim

    miercuri, 06.08.2014 at 12:57

    De vina e politia rutiera !

    Ca nu stie numa cu radaru sa stea , in loc sa vada de masinile ce sunt parcate langa treceri si ia vizibilitatea la soferi si pietoni , si sunt multe masini parcate aiurea care nu primesc nici o amenda , inca o dovada ca politia rutiera este de tot rahatu !

    Curand va fi plin netu cu poze ca dovada ca politia din alba nu respecta legea ! ! !

    • andrei

      miercuri, 06.08.2014 at 16:20

      Corect, de exemplu inainte de Goldis (venind dinspre piata-cinema) nu doar ca trebuie sa incetinesc, dar aproape ca opresc ca mereu ii cate-un bou parca fix pe trecere cu curu iesit in strada si nu vezi nici pe dracu, si de-ti sare un pieton e vina ta, nu a tembelului care a parcat acolo.. desi e ilegal. Dar pe astia nu-i amendeaza, prefera sa dea amenzi studentilor parcati pe langa univ. care nu incurca.

      Sunt o gramada de zone care chiar se incurca traficul si nimeni nu actioneaza, dar primesti amenzi daca parchezi unde nu-ncurci nici pe dracu.

      Vezi la stadion, venind dinspre micesti, treci intersectia semaforizata si apoi dai sa faci stanga sa cobori inspre tiganime(nu pe la bazin), acolo sunt 2 benzi pe sens (banda 1, cu 5m inainte are semnul de oprirea interzisa) pentru a fluidiza traficul, dar mereu, absolut mereu e un dobitoc parcat acolo si se formeaza coloana pentru cine vrea sa faca stanga… Politia unde e in cazul asta?

    • soso

      miercuri, 06.08.2014 at 16:38

      asa este dau amenzi la cei care încalcă anumite reguli odată, iar cei care fac raliu prin oraș îi protejează țin cu ei se fac că nu-i văd parcă sunt orbi, iar cei de la locală nu-i văd pe cei care parchează pe trotuar sunt plătiți degeaba să-și facă treaba să le fie rușine,știu doar să stea pe la colțuri ca hoții la pândă.

  2. bono

    miercuri, 06.08.2014 at 14:46

    Prea multe accidente cu persoane lovite pe trecerea de pietoni in ultimul timp!
    Cred ca vina e exclusiv a soferilor neatenti dar si pietonii ar trebui sa fi mai atenti la „neatentia” altora! Faptul ca esti pe trecerea de pietoni nu inseamna ca esti automat in siguranta!
    Sper ca domnisoara accidentata va avea parte de o recuperare rapida, fara complicatii! Ii doresc tot binele!

  3. mdda

    miercuri, 06.08.2014 at 17:06

    Trecerea de pietoni din zona Mall sunt periculoase, soferii se grabesc, pietonii trec fara sa se asigure cat de cat, multe accidente in zona aceasta, eliminata aceasta trecere pentru ca la 50 m este si semafor si sincer pana la urmatorul semafor de la liceul nr 3 sunt cam multe treceri de pietoni aproape in 100 m. Sa investeasca primaria si pentru siguranta pietonilor semafoare pt pietoni la cerere. Pietonii sa fie mai atenti la trecerile pietonale, uni trec fara nici un gand, iti sar pur si simplu in fata masinii. Sunt si sofer si pieton.

    • bono

      miercuri, 06.08.2014 at 18:20

      Perfect de acord cu tine!
      Primaria ar trebui sa investeasca si in siguranta pietonilor! Un pieton se opreste mult mai usor decat o masina! Si eu sunt sofer si pieton!

  4. albanezul

    joi, 07.08.2014 at 13:47

    Urat accident,insanatosire grabnica si fara urmari pentru domnisoara.Nu scuzati soferul dand vina pe politie,pe masinile parcate…regulile de circulatie sunt clare! Inainte de trecerile de pietoni esti obligat sa reduce viteza tocmai in idea de conducere preventiva! Scrie ca 6 metrii a fost aruncata victim,plus de asta este cam linie dreapta acolo..Da,politia este boschetara,pandace..cea locala defileaza prin oras cu ochii dupa fete…masini parcate total aiurea,normal ca se creeaza premizele.Revin si insist,respectati regulile de circulatie ,asta daca le cunoasteti,daca nu este foarte grav!

  5. Paul Anca

    luni, 11.08.2014 at 21:02

    Merita analizata situatia fetei accidentate. Doctorul vrea sa o trimita acasa si ea e toata rupta. Se pare ca soferul a ***** pe la doctori si vor sa o externeze inainte de 10 zile cu orice pret. E de urmarit acest caz in continuare.

    • SERGIU ROTAR

      marți, 12.08.2014 at 13:55

      In spitalul din Alba se musamalizeaza o gramada de accidente, daca se poate si la acesta, unde maicamea a vazut din autobuz cum masina accelera spre pieton ca si cum nu il vedea, atunci e nasol rau.

  6. daniel

    vineri, 26.09.2014 at 09:20

    Daca mama ta are o memorie vizuala atat de buna presupun ca a vazut si ce facea domnisoara nu doar conducatorul auto.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax