Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT rutier grav pe DN1, între Sebeş şi Sibiu, zona Cunţa. Autoutilitară răsturnată pe şosea, după impact cu un autoturism

Publicat

RASTURNAT Un accident rutier grav s-a petrecut marţi după-amiaza pe DN1, între Sebeş şi Sibiu, la ieşirea de pe autostradă, la Cunţa. Din primele date, în evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism.

În urma impactului, camioneta s-a răsturnat pe şosea.

Autoturismul implicat în accident este un Volkswagen Passat.

Potrivit unor date de la faţa locului, şoferul autoturismului Volkswagen intenţiona să iasă pe DN1, însă nu ar fi acordat prioritate autoutilitarei ce circula spre Sebeş. După impact, autoutilitara s-a răsturnat pe o parte, pe şosea.

Traficul rutier a fost restricţionat temporar pe DN1, în zona accidentului.

UPDATE: În accident au fost rănite două persoane din dubiţa care s-a răsturnat pe carosabil. Şoferul, care ar fi fost aruncat din autoutilitară, în urma impactului, a scăpat cu leziuni uşoare. Pasagerul de pe scaunul din dreapta a fost rănit la cap. Ambii bărbaţi, din judeţul Sibiu (Dobârca) au fost transportaţi la spitalul din Sebeş, pentru îngrijiri medicale.

Cei aflaţi în autoturism au refuzat transportul la spital.

UPDATE 2: Potivit IPJ Alba, în jurul orei 13.00, la intersecția dintre DJ 106 I și DN 1, P.G. de 28 de ani din județul Prahova, în timp ce conducea un autoturism, la ieșirea pe DN 1 nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare conduse de C.I., un bărbat în vârstă de 27 de ani din judeţul Sibiu. În urma impactului, șoferul autoutilitarei și un bărbat de 27 de ani, pasager, au suferit leziuni ușoare şi au fost transportați la spitalul din Sebeş, pentru îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi nu erau sub influența alcoolului în momentul accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax