Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Accident rutier pe autostradă, în judeţul Alba, zona Cunţa. Un Duster al APDRP a lovit un Audi cu numere de Italia

Publicat

Un accident rutier s-a produs vineri, în jurul orei 11.04, pe autostrada A1, segmentul din judeţul Alba, la km 293+190, în dreptul sensului giratoriu din zona Cunţa. Un autoturism marca Dacia Duster cu numere de Bucureşti, care aparţine Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit a intrat în coliziune faţă – spate cu un autoturism marca Audi, cu numere de Italia. Un pasager din Audi a suferit leziuni uşoare, fiind transportat la spitalul din Sebeş, pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea. 

D.G.D de 50 de ani domiciliat în Sibiu, în timp ce circula pe direcţia Sibiu – Sebeş, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers faţă de Audi, condus de L.V de 50 de ani şi au intrat în coliziune faţă – spate. Accidentul s-a petrecut în zona sensului giratoriu de intrare pe autostrada de pe DN1, zona Cunţa.

Un pasager din Audi a suferit leziuni uşoare, fiind transportat la spitalul din Sebeş pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 11:04, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii rutieri au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe Autostrada A1, în zona localităţii Cunţa.

Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit că Gherasim D.D. de 55 ani, din municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe Autostrada A1, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul care-l preceda condus de Viorel L. de 50 ani din municipiul Iaşi, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului conducătorul auto Viorel L. a suferit leziuni corporale uşoare fără a rămâne internat în spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax