Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT rutier în zona centrală a municipiului Alba Iulia. Două autoturisme au intrat în coliziune. Șoferii au suferit leziuni ușoare

Publicat

DSC_0315 Două autoturisme au intrat în coliziune, joi dimineaţa, în zona centrală a municipiului Alba Iulia. În urma accidentului o persoană a fost rănită, fiind nevoie de intervenția unui echipaj medical.

Un accident rutier a avut loc, joi dimineaţa, în zona centrală a municipiului Alba Iulia, în spatele fostului sediu al Raiffeisen, la intersecția străzilor Basarabiei cu Traian.

Din primele informații, un autoturism Skoda a intrat în coliziune cu un autoturism Ford, din cauza neacordării de prioritate. Unul dintre autoturisme a fost proiectat în zidul unei case, peste o țeavă de gaz metan, care nu a fost fisurată. Cele două autoturisme sunt înmatriculate în județul Dâmbovița și județul Alba.

La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă ambii conducători auto au refuzat să fie transportați la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 8.03, la intersecţia străzilor Basarabiei cu Traian din municipiul Alba Iulia, B.L., de 26 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale uşoare.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. intrebare

    joi, 16.10.2014 at 09:01

    autoturismul de dimbovita nu este al judecatoarei Basaraba?

  2. gigi kent

    joi, 16.10.2014 at 10:10

    ce banca este in zona? care sediu? cel vis-a-vis de magazinul UNIREA?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax