Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE ACCIDENT rutier între Ighiu și Bucerdea Vinoasă. Trei persoane rănite în urma unui impact între două autoturisme

Publicat

18009802_1129870860492772_299430740_n Un accident rutier s-a petrecut luni, în jurul orei 12.50, pe DJ 107 H, între Ighiu și Bucerdea Vinoasă. Trei persoane au fost rănite după un impact între două autoturisme.

Traficul rutier în zonă a fost restricționat temporar.

Potrivit primelor informații, în urma impactului, una dintre victime a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului. Un echipaj de descarcerare de la ISU Alba a extras persoana rănită, care era conștientă și prezenta dureri ale membrelor inferioare.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, luni, 17 aprilie, în jurul orei 12.00, pe DJ 107H, la kilometrul 5, în afara localității Ighiu, N.V., de 29 de ani, din comuna Albac, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, împrejurare în care a pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Filiași, județul Dolj.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism a suferit leziuni corporale grave, iar o femeie de 40 de ani, din Filiaşi şi un tânăr de 29 de ani, din comuna Berghin, judeţul Alba, ambii pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.

 

Foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax