Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | FOTO: Accident rutier la ieșirea din Teiuș spre Aiud. Un copil de trei luni a MURIT în urma unui impact între un TIR și un autoturism

Publicat

Un accident rutier a avut loc vineri după-amiaza, pe DN 1, la ieșirea din Teiuș spre Aiud. În evenimentul rutier au fost implicate un TIR și un autoturism. Un bebeluş de trei luni şi-a pierdut viaţa, iar părinţii au suferit leziuni uşoare.

UPDATE: Un TIR înmatriculat în județul Hunedoara este răsturnat într-un lan de porumb. Circulația a fost blocată pentru o scurtă perioadă de timp.

Potrivit primelor informații oferite de IPJ Alba, TIR-ul se deplasa pe sensul Alba Iulia – Teiuş – Aiud. Șoferul camionului a intrat în depășire și a lovit frontal un autoturism marca Hyundai, înmatriculat în județul Călărași. În mașină se aflau un tânăr de 26 de ani, o femeie de 23 de ani și un bebeluș de 3 luni. Aceștia au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Și șoferul TIR-ului, un bărbat de 28 de ani, a fost transportat la spital pentru prelevare de probe.

UPDATE 2: Ca urmare a leziunilor suferite în urma accidentului de pe DN1, la ieșirea din Teiuș spre Aiud, minorul în vârstă de 3 luni a decedat.

UPDATE 3: Potrivit IPJ Alba, „la ora 17.45, pe DN1, la kilometrul 399, în afara orașului Teiuș, H.V.V., de 28 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, în timp ce conducea un TIR, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Oltenița, județul Călărași.

În urma accidentului, șoferul autoturismului și soția sa, în vârstă de 23 de ani, au suferit leziuni corporale ușoare, iar fiul lor, în vârstă de 3 luni, a suferit leziuni corporale grave și a decedat”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. A.D.

    vineri, 10.07.2015 at 22:14

    Si toate astea in timp ce politia rutiera e la cersit in oras. ..vis a vis de Petrom, la Profi, spre Micesti , la pasarela la Partos…..oriunde pot sa produca niste bani de pe fraieri. In afara orasului(unde surprinzator exista limita de viteza si reguli de circulatie…si unde se intampla dealtfel peste95% din accidentele grave sau mortale)….nu vezi picior de politist…chiar daca mai nou se circula cu viteze de peste 200 la ora si fiecare isi face legea precum in filmele cu Mad Max….Parca vad ca jegul de tirist va fi tras la raspundere mai putindecat o batranica ce traverseaZa prin loc nemarcat cand vine de la piata

    • Besliu Mihai

      sâmbătă, 18.07.2015 at 08:56

      Nenorocitul mi-a omorat copilul si nu il intereseaza acest lucru , nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut atunci pe moment eu si sotia mea si prin ce trecem acum. Iar cat despre nenorocitul acela o sa fac tot posibilul sa infunde puscaria ori cat de mult m-ar costa.

  2. peli

    sâmbătă, 11.07.2015 at 19:49

    Ieri am fost cu vreo 5 minute in urma accidentului, eram in benzinaria Lukoil cand a trecut prima salvare …intradevar politia era la ciupeala la Profi….

    • A.D.

      sâmbătă, 11.07.2015 at 23:26

      Si cu toate astea, parcarea Profi functioneaza atat ca targ auto cat si ca AUTOGARA clandestina …probabil organele erau la un pahar de vorba cu rechinii…

  3. tiripliska

    duminică, 12.07.2015 at 17:12

    militienii sunt zmei cu amaratii de soferi amatori si mielusei cu tiristii- poate ca le este frica de patronii de tiruri ?sau sunt pe o mana cu ei ? de ce la radar sunt oprite doar autoturisme iar tirurile trec pe langa radar cu dubla viteza decat cea legala si nu-i opreste nimeni? de ce tiruri depasesc pe linie continua de fata cu militianul si nu-i opreste nimeni? avem militie doar pentru autoturisme dar nu si pentru tiruri, autobuze si carute

  4. mddda

    duminică, 12.07.2015 at 18:01

    Pacat ca a murit acel copilas. Dupa o zi de la accident am vazut masina de calarasi langa spital, era ffff sifonata toata partea dreapta, pur si simplu turtita. Poate politia nu-si face datoria, dar noi ca conducatori auto trebuie sa fim ffff atenti la drum si la celalalt participant la trafic. Pacat. 🙁

  5. NEpatriot

    luni, 13.07.2015 at 09:17

    E ingrozitor bilantul ultimilor ani pe acest sector de drum. E foarte periculos! Faceti odata autostrada aia care pur si simplu va salva nenumarate vieti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax