Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO | Accident rutier pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia: Bărbat de 68 de ani, lovit de o mașină pe trecerea de pietoni

Publicat

accident

Un accident rutier s-a produs, miercuri, dimineaţa, pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia. Un bărbat de 68 de ani a fost acroșat de un autoturism pe trecerea de pietoni.

UPDATE 1: Accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate la trecerea de pietoni. Bărbatul a fost lovit de un autoturism marca Opel, înmatriculat în Alba, condus de o femeie. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Alba în stare de semi-conștiență.

UPDATE 2: Potrivit unor informații de la fața locului, la volanul autoturismului Opel se afla Cristina Nicoară, judecător la Curtea de Apel Alba Iulia.

Bărbatul rănit, P.H., are 68 de ani şi este din Alba Iulia.

Femeia va fi cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE 3: Bărbatul a fost diagnosticat la spital cu politraumatism, comă de gradul II, TCC mediu. De trei ore bărbatul se află în sala de operaţii.

UPDATE 4: După mai bine de trei ore bărbatul a ieşit din sala de operaţii, dar se află în comă.

UPDATE 5: Potrivit IPJ Alba, “la ora 7.37, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti.

Ca urmare a verificărilor efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că N.C., de 47 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism nu a acordat prioritate de trecere lui P.H., de 68 ani, din Alba Iulia, care era angajat în traversarea străzii prin loc marcat și semnalizat corespunzător, acroșându-l.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba, unde i s-a stabilit diagnosticul de politraumatism accident rutier, comă grad II, TCC mediu, rămânând internat în spital.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor produceri accidentului”.

Citește și Bulevardul Încoronării, „ZONA NEAGRĂ” a orașului Alba Iulia. Zeci de accidente rutiere în locul în care un judecător a lovit un pieton

FOTO: Cătălin CRĂCIUN

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. PATRIOT

    miercuri, 16.04.2014 at 13:08

    asa ceva i se poate intampla oricarui sofer daca vorbeste la telefon.Cred ca ar trebui sa faca niste **** ***** impreuna cu telefonu.

  2. Mihai A.

    miercuri, 16.04.2014 at 14:19

    Pentru cei care au un minut de pierdut, a se lua harta Google, accesa aplicatia Street View si constata adevarata stare de lucruri din zona. In afara de marcajul de trecere de pietoni, nu exista nici un indicator, nici pe o parte, nici pe cealalta a strazii. Locatia pioate fi usor depistata, dupa casele din zona, se afla la intersectia Bulevardului Incoronarii cu strada Cetatii. O trecere de pietoni care in dreapta, dupa cum se poate observa, se sfarseste in… iarba. De aceea, dincolo greseala judecatoarei, comunicatul IP Alba spune foarte multe despre competenta politistilor: „angajat în traversarea străzii prin loc marcat şi semnalizat corespunzător”. Asemenea angajati ai MAI ar trebui dati afara in secunda doi, pentru lispa celor mai elementare cunostinte de legislatie rutiera, dar si pentru lipsa proprietatii termenilor folositi. Si asta se vede de la mine, de la Galati…

  3. yuri

    miercuri, 16.04.2014 at 20:02

    ****, street view nu iti arata locatia in timp real… poate ca s-au schimbat putin lucrurile de cand au fost facute pozele de catre Google.

    • Mihai A.

      joi, 17.04.2014 at 12:20

      Stati linistit, m-am mai documentat, inclusiv in niste poze aparute pe luju.ro. Situatia e neschimbata, fara indicatoare… Deci, IPJ Alba: rusine, ba!

  4. pensionar sarac

    joi, 17.04.2014 at 18:02

    Doamnele acestea cu functii, pile bat joc de -LEGE-OAMENI, -de tot.Se cred buricul pamantului.Mai egzista lege in tara s-au BANI, AVERE, PILE?????????E rusinos ce societate avem.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax