Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT rutier pe DN1, la ieșire din Teiuș: O persoană RĂNITĂ, două autoturisme și un TIR, AVARIATE

Publicat

DSC_0104 O persoană a fost rănită în urma unui accident petrecut duminică, în jurul orei 11.00 pe DN1 la ieșire din Teiuș spre Aiud.

Din primele informații sunt implicate trei autovehicule, două autoturisme și un tir.

UPDATE: Un autoturism marca Citroen, înmatriculat în Alba a pătruns pe contrasens și a intrat într-un TIR care circula regulamentar. Și un autoturism marca Logan a fost acroșat de către Citroen în timpul coliziunii cu tirul. În urma impactului, un bărbat, pasager în Citroen a suferit leziuni corporale și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe din Alba Iulia. După o oră de la producerea accidentului, în zonă se circulă normal în ambele sensuri.

„Duminică dimineața, la ora 10.13, pe strada Clujului din Teiuș, N.S.C., de 36 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autotractor condus de M.B., de 50 de ani, din Cernăuți, Ucraina. În urma impactului autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani din municipiul Dej, județul Cluj.

În urma accidentului N.S.C. a suferit leziuni faciale și abdominale și a rămas internat în spitalul din Alba Iulia. Cercetările sunt continuate”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.


 

 foto: Daniel BLOSS

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax