Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident rutier pe DN1, la intersecţia cu Sîntimbru. Două persoane rănite după ce trei maşini s-au lovit

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut marţi dimineaţa, pe DN1, la ieşirea din Alba Iulia spre Cluj-Napoca, în zona intersecţiei de la Sîntimbru.

Traficul rutier a fost blocat pentru aproximativ o jumătate de oră.

Şoferii din două maşini au ajuns la spital.

În accident au fost implicate două Loganuri, unul înmatriculat în Cluj şi celălalt al firmei Lin şi Ema şi un Fiat Doblo de Maramureş.

Au avut nevoie de îngrijiri medicale şoferul din Fiat şi cel din Loganul de Lin şi Ema.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi a încercat să evite o coliziune faţă-spate şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit altă maşină.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „8.25, pe DN 1, la km 389, în afara localității Sântimbru, K.N., un tânăr de 23 de ani, din municipiul Baia Mare, județul Maramureș, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autovehiculul care circula în fața sa, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de P.N., de 38 de ani, din municipiul Alba Iulia şi cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Galda de Jos.

În urma accidentului, K.N. şi conducătorul celui de-al treilea autoturism au suferit leziuni corporale uşoare, fără să rămână internați în spital.”

foto: Cătălin CRĂCIUN

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. alex

    marți, 17.06.2014 at 20:59

    a gandit bine. raman la parerea ca nu toata lumea se pricepe la treaba asta… daca de pe contrasens venea tir-ul? nu cred ca nu poti avea un moment de luciditate sa iei decizia cea mai buna in astfel de situatii. se baga la ala in spate, pagube mai mici, riscuri asumate mai mici…

  2. Anonim

    miercuri, 18.06.2014 at 12:37

    Mașina a derapat a prins doar roata stânga frâna. Și asa a ajuns pe contrasens.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax