Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | ACL Sebeș: Suspiciuni de „turism electoral” la Sebeş. Liderul local al PSD, Romi Dragosin, surprins în timp ce ducea cetăţeni la vot cu mașina personală

avatar

Publicat

7În ziua alegerilor prezidențiale, „turismul” electoral este în topul sesizărilor la BEJ Alba. ACL Sebeș a transmis imagini cu președintele PSD Sebeș, Romi Dragosin, în timp ce ducea persoane dintr-un cartier de etnie romă din Sebeș, în mașina personală, pentru a le duce la secția de votare 93. Reprezentanţii alianţei politice precizează că acesta a fost chestionat și de poliţişti pentru suspiciunea de „turism” electoral.

Duminică, președintele PSD Sebeș, Romi Dragosin a fost surprins în timp ce aștepta mai mulți cetățeni de etnie romă, dintr-un cartier din Sebeș să îi ducă cu mașina personală la vot, transmit reprezentanţii ACL Sebeş.

Potrivit acestora, Dragosin a fost luat și la întrebări de politiști pentru suspiciuni de „turism” electoral.

Mașina acestuia a fost fotografiată în cartierul în care locuiește populația de etnie romă din Sebeș, luând persoane și ducându-le la secția de votare 93, unde sunt arondați, transmit sursele citate.

 

 

 

 

 

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. avatar

    marin

    luni, 17.11.2014 la 19:34

    ce suspiciuni e traseism politic facut de liderul PSD Sebes deci organele statului sasi faca datoria dosar penal HOTULE!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

Bilanț revoltător al CFR. Trenurile au întârziat șase ani într-u an

avatar

Publicat

tren CFR

Șase ani într-un an. Atât au au avut întârzieri trenurile din România în anul 2018. Statistica vine chiar de la Ministerul Transporturilor. Şi în timp ce la noii oficiali se mulţumesc să constate dezastrul, în Japonia, şeful căilor ferate a demisionat, iar ministrul Transporturilor şi-a cerut public scuze când trenurile de acolo au adunat întârzieri […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident în localitatea Trâmpoiele. O mașină în care se aflau trei persoane s-a răsturnat în râul Ampoi

avatar

Publicat

masina in ampoi

Trei persoane au rămas încarcerate după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut duminică în jurul orei 11.30 în localitatea Trâmpoiele. Potrivit IPJ Alba, persoanele sunt conștiente.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Până la 1 martie: Înscrieri pentru învățământul universitar, postliceal și liceal militar. Număr de locuri și condiții

avatar

Publicat

armata militari

Tinerii care își doresc o carierp militară trebuie să știe că început, prin Biroul Informare Recrutare, întocmirea dosarelor de candidat pentru instituţiile militare de învăţământ liceal, postliceal şi universitar şi comunică celor interesaţi următoarea ofertă educaţională pentru anul şcolar 2019-2020 (băieţi şi fete). Până la 1 martie au loc recrutări pentru învățământul universitar, postliceal și […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Destinul Floricăi Maria Sas din Aiud. Sclavă într-un harem otoman a ajuns Lady în societatea britanică

avatar

Publicat

Florica Maria Sas, fost o exploratoare de origine transilvăneană, este cunoscută azi ca şi Lady Florence Baker. Naţionalitatea lui Sas este disputată şi de maghiari şi de austriaci. Florica s-a născut în 1841 la Aiud, pe atunci aflat sub ocupaţia Imperiului Austriac.     Viaţa tinerei care s-a născut pe 6 august 1841, la Aiud, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate