Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Activităţile organizate de IPJ Alba cu ocazia zilei de 1 Iunie 2015: Concursul „Micii pietoni” la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11 din Alba Iulia

Publicat

9 Copiii de la grădiniţele din Alba Iulia au fost în centrul atenţiei, miercuri, în cadrul activităţilor organizate de IPJ Alba cu ocazia Zilei de 1 Iunie 2015. La Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11 din Alba Iulia s-a desfășurat concursul „Micii pietoni”, la care au participat şapte echipaje cu câte trei preşcolari din grupa mare, de la grădiniţele din Alba Iulia.

Participanţii au parcurs trei probe, una de cunoştinţe cu tematică rutieră, despre regulile de circulaţie pietonală, la cea de-a doua probă cei mici au avut posibilitatea să aleagă între a recita o poezie sau a interpreta un cântec cu tematică rutieră, iar ultima probă a constat într-o probă de îndemânare și perspicacitate în parcurgerea unui traseu, pe hârtie.

Toți copiii au demonstrat cunoştinţe temeinice privind regulile de circulaţie, dar şi semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere ce-i privesc pe pietoni, iar, la final, toţi au primit permise de buni pietoni, diplome și o diversitate de premii acordate cu sprijinul Consiliului Județean Alba.

Activităţile desfășurate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, dedicate Zilei Internaţionale a Copilului, 1 Iunie, continuă, următoarea activitate fiind desfășurată vineri, 29 mai a.c., la Grădinița „Primii Pași” din municipiul Aiud, când va avea loc concursul de colaje „Atenție! Circul și eu!”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax