Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Adjunctul Inspectorului Șef al Jandarmeriei Alba s-a pensionat. Anghel Daniel a avut aproape 38 de ani de activitate în MAI

Publicat

DSCN8268 Colonel Anghel Daniel cel care a îndeplinit funcția de împuternicit adjunct al inspectorului șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba, a ajuns la punctul obligatoriu de trecere pentru fiecare militar, moment pe care toți ni-l dorim la fel de onorant – trecerea în rezervă.

Ofițer cu o activitate meritorie în instituția oamenilor de arme  s-a pensionat la vârsta de 56 de ani și 7 luni, după aproape 38 de ani de activitate desfășurată atât în cadrul Ministerului Apărării Naționale cât și în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Ceremonialul a debutat cu citirea ordinului Ministrului Afacerilor Interne de trecere în rezervă, de către inspectorul șef în prezența comenzii și cadrelor Inspectoratului și înmânarea unei plachete de excelență și apreciere, acordată pentru întreaga activitate depusă în slujba patriei și cetățenilor.

Vizibil emoționat de momentul inevitabil al despărțirii de colectivul Inspectoratului, domnul colonel a făcut câteva mărturisiri cu valoare sentimentală dar și cu titlu de exemplu pentru cei mai tineri dintre jandarmi.

Foștii colegi au avut numai cuvinte de laudă la adresa domnului colonel iar prin intermediul domnului inspector șef, colonel Giurea Marius-Claudiu jandarmii albaiulieni i-au transmis un mesaj de rămas bun dar și mulțumiri pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul inspectoratului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax