Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Adrian Mutu, la Alba Iulia. ”Briliantul” a fost într-o vizită privată la vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Alin Cucui

Publicat

cucui adi mutu Fostul internațional Adrian Mutu i-a făcut astăzi o vizită privată vicepreședintelui Consiliului Județean Alba, Alin Cucui. Când Adrian Mutu a sosit în Alba Iulia, Alin Cucui era încă la birou așa că fostul număr 10 al Naționalei României a mers la sediul CJ Alba. După discuțiile private între cei doi, care sunt, se pare, prieteni vechi, Alin Cucui i l-a prezentat pe Adi Mutu și președintelui instituției, Ion Dumitrel. 

Surse din cadrul instituției au declarat pentru Alba24 că Ion Dumitrel l-ar fi invitat pe Adrian Mutu la Gala Sportului Județean Alba, care va avea loc în decembrie și că acesta ar fi acceptat.

Adrian Mutu, alintat de presa sportivă Briliantul, datorită modului tehnic și inventiv în care ”rezolva” unele faze, a jucat la unele dintre cele mai mari echipe din Europa, printre care Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus și Fiorentina.

Alin Cucui și Adrian Mutu sunt prieteni de familie de multă vreme, iar vicele CJ Alba nu a ascuns niciodată această prietenie. Întâlnirile dintre cei doi au fost ”marcate” de câteva ori și pe rețelele de socializare, Alin Cucui postând pe contul său de facebook câteva fotografii. Adrian ar fi venit, astăzi, la Alba Iulia, pentru a-i  înmâna personal vicelui CJ Alba, invitația la nuntă, care va avea loc peste două săptămâni. ”Am venit să-mi vizitez un prieten drag, așa cum o fac de fiecare dată când timpul îmi permite” a declarat Adi Mutu pentru Alba24.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Hilu

    marți, 03.10.2017 at 09:20

    Ce privire de Don Juan are Cucui asta.
    :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax