Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Afişul, ca artă”. Expoziţie a elevilor la târgul de carte „Alba Transilvana”, de la Alba Iulia

Publicat

afis

afisul-ca-arta-2 În cadrul Târgului de Carte ,,Alba Transilvana”, deschis vineri la Alba Iulia, elevi de la Liceul de Arte prezintă lucrări realizate de ei.

Este vorba despre expoziţia ,,Afişul ca artă”, cu lucrări ce aparţin elevilor de la Liceul de Arte ,,Regina Maria”, procesate pe calculator.

Elevii au fost coordonaţi de dna prof. Diane Popa şi au redat prin mijloacele tehnologiei media diverse teme de actualitate: ,,gamification”, ,,together”, ,,Spune NU drogurilor!”, ,,Alege, este dreptul tău!”, ,,Frumuseţea sportului”.

Arta actuală nu mai poate ignora tehnologia sau tehnicile motivaţionale care stimulează azi societatea. Artistul întotdeauna a creat şi s-a inspirat din spaţiul socio-cultural în care s-a dezvoltat, spun reprezentanţii instituţiei.

Vezi şi VIDEO: A început Târgul de Carte ”Alba Transilvana”, ediţia a X-a. Lansări de volume, spectacole de teatru, evenimente pentru copii. PROGRAMUL

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax