Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Alba Iulia s-a înfrăţit cu un oraș de 200.000 de locuitori din Ucraina. Contractul de cooperare a fost semnat sâmbătă la Sala Unirii

Publicat

IMG_9029 Municipiul Alba Iulia s-a înfrățit cu orașul Lutsk din Ucraiana. Semnarea acordului de cooperare a avut loc sâmbătă în Sala Unirii din Alba Iulia. Documentele au fost semnate de primarii celor două orașe Mircea Hava și Nikolay Romaniuk.
Alba Iulia a mai adăugat un nume în lista orașelor cu care este înfrățită după ce sâmbătă s-a semnat contractul de cooperare între „Cealaltă Capitală” și un oraș de peste 200.000 de locuitori.

Cooperarea va consta în schimbul de informații și experiență, dezvoltarea unor proiecte și programe comune în mai multe domenii printre care conservarea patrimoniului cultural și istoric, cultură, sport, sprijin pentru întreprinderile mici și mijlocii.

IMG_9035 Cele două părți vor acorda o atenție deosebită colaborării între întreprinderile mici și mijlocii și vor participa la târguri și expoziții organizate în cele două state, se menționează în documentul semnat de către cei doi edili.

Semnatarii înțelegerii consideră că „vizitele reciproce între reprezentanții celor două localități în domeniul administrării urbane se dovedesc a fi reciproc benefice pentru cunoașterea modului de organizare și administrare locală”.
„Autoritățile locale vor efectua schimburi de experiență cu privire la problemele care apar la nivelul comunităților pe care le reprezintă și modalitățile cele mai potrivite pentru soluționarea acestora”, se mai arată în înțelegerea de cooperare încheiată pe perioadă nedeterminată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax