|

FOTO: Albaiulianca Adelina Maria Bunea a câştigat trofeul Festivalului-concurs de muzică pop-rock „Muzica Inimii Mele” de la Satu Mare

adelina bunea 2Tânăra interpretă Adelina Bunea, cursantă a Şcolii de Arte din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, a adus un nou premiu muzical pentru judeţul Alba. A câştigat, la sfârşitul săptămânii trecute, Festivalul Concurs Internaţional „Muzica Inimii Mele” de la Satu Mare, eveniment ajuns în acest an la cea de-a X-a ediţie. La acest concurs au ajuns in finala 33 de concurenti din 14 localităţi din ţară, precum şi din Ungaria. Tânăra a impresionat jurul cu o interpretare impecabilă a piesei “If I ain`t got you”, cântată de Alicia Keys.

Trofeul festivalului a fost obţinut de Adelina Bunea, tânăra reuşind să impresioneze juriul prin modul in care a reuşit sa interpreteze cu multa sensibilitate, acurateţe şi multă siguranţă cele doua melodii cu care s-a înscris în concurs, transmit reprezentanţii Centrului de Cultură “Augustin Bena” din Alba. Printre câştigătorii acestei ediţii se numără şi Andreea Vlas, absolventa a clasei de Canto muzică uşoară din Cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba, care a obţinut o menţiune.

adelina si profesorul sauJuriul de concurs a fost alcătuit din Călin Ionce – preşedintele juriului, compozitor şi profesor din Baia Mare, Varga Miklos – profesor din Teglas (Ungaria), Nagy Katalin – realizator de programe City Radio, Tincuţa Fernea – finalistă la Vocea României şi Manuela Rogoz din partea Consiliului Judeţean.

„Cred foarte mult în tinerii talentaţi şi ambiţioşi. Mă bucur de fiecare dată şi trăiesc cu emoţie fiecare moment atunci când elevii mei urcă pe scena sau sunt într-o competiţie la fel cum a fost şi cea din acest week-end, unde au evoluat tineri extrem de talentaţi şi foarte bine pregătiţi. Speram să obţinem un premiu, dar nu ne-am gandit ca acesta va fi Trofeul. Juriul a fost foarte impresionat de originalitatea cu care Adelina a interpretat cele două melodii. Bravo Adelina, bravo Andreea şi multumim domnului manager Alexandru Pal pentru sprijin, susţinere şi pentru încrederea pe care o acordă tinerelor noastre talente. Mulţumim organizatorilor acestui festival pentru căldura şi ospitalitatea cu care ne-au primit şi pentru modul exceptional în care a decurs intregul eveniment” a spus prof. Marinela Popa, şeful Şcolii de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Şcoala de Arte şi Meşteşuguri a fost înfiinţată în 1969, iar din 2007 funcţionează în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba. Şcoala vine în întâmpinarea cererilor tot mai numeroase de formare continuă şi se vrea a fi o „pepinieră” de specialişti talentaţi pentru celelalte servicii. Disciplinele din cadrul şcolii sunt: arte plastice, arte vizuale moderne, arte vizuale clasice, canto muzică populară, canto muzică uşoară, teorie şi solfegii, chitară, instrumente de suflat, instrumente cu clape, teatru, dans modern, dans de societate, dans popular, ţesături şi cusături tradiţionale, ceramică, arta lemnului, pictură religioasă.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=532956avatar Publicat de pe 28 noiembrie 2016
Publicat în ACTUALITATE, Muzica.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
  • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !
  • fane de la sifoane: draga stela, nu este normal sa dai de mancare de pe geam animalelor fara stapan sau salbatice....
  • Georgel: Sa faca foc cu hârtiuţe în el ca se vede mai bine noaptea!!!!
  • Marin Nicolae: Ma interesează toate Cum pot sa iau legatura cu dumneavoastră

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI