Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Albaiulienii din zona Bulevardul Transilvaniei – strada Cloşca, hotărâţi să rămână până luni în faţa Primăriei pentru un loc de parcare

Publicat

Un loc de parcare în zona Bulevardul Transilvaniei- strada Cloşca ţine, de două zile, zeci de albaiulieni în faţa sediului Primăriei din Alba Iulia. De sâmbătă şi până duminică la ora 12.30, peste 300 de oameni s-au înscris pe liste întocmite „ad-hoc”, privind ordinea în care îşi vor depune dosarele la registratura primăriei, pentru atribuirea unui loc de parcare. Mulţi dintre cei care se aflau şi duminică în faţa sediului administraţiei locale au rămas şi peste noapte, ca să nu-şi piardă locul de pe liste.

„Am fost în tura de noapte. Eu am intrat azi dimineaţă”, este schimbul de replici dintre doi albaiulieni, care au spus, amuzaţi că şi pentru un loc de parcare trebuie să „munceşti” pe ture. Oamenii care s-au înscris pe liste au hotărât să se împartă în cinci grupe şi să stea fiecare câte trei ore. Unii sunt hotărâţi să vină la miezul nopţii şi să nu se mai întoarcă acasă până luni, când îşi depun dosarul pentru locul de parcare.

Ca să fie siguri că numele şi semnătura lor mai sunt trecute pe foi, unele persoane înscrise revizuiau listele, iar alţii s-au înscris pentru prima dată.

Oamenii susţin că aceia care s-au trecut pe liste şi nu vor să rămână în faţa primăriei îşi pierd locul de pe foi. Astfel că numele şi semnătura nu are nicio valoare, dacă nu „socializează” cu ceilalţi albaiulieni care stau de sâmbătă acolo şi deja au început să se cunoască între ei.

Speră ca aceste liste să fie luate în considerare ca un bon de ordine, cu care aceştia merg la ghişeul Registratură din cadrul Primăriei şi îşi depun dosarul pentru atribuirea locurilor de parcare.

Nici consilierul local PSD Vasile Crişan nu se dă bătut şi a spus că a stat şi azi-noapte în faţa primăriei şi va rămâne în continuare până dimineaţă, la ora 8.00 când se deschide ghişeul.

Reamintim că de sâmbătă mai mulţi albaiulieni care locuiesc în zona Bulevardul Transilvaniei – strada Cloşca s-au hotărât să facă o listă pe baza căreia se vor așeza luni dimineața la coada care se va forma la ghișeul din Primărie pentru atribuirea locurilor de parcare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. nik ceausescu

    duminică, 03.11.2013 at 14:49

    Dom’ primar, ma simt umilit ca platitor de taxe si impozite al municipiului Alba Iulia sa-mi petrec week-end-ul in frig pentru a-mi cumpara dreptul de a-mi parca masina in mod legal !
    Dumneavostra cum va simtiti ca prim-reprezentant al administratiei locale?

    Institutia pe care o reprezentati a gresit – deci cineva trebuie sa plece!

  2. euantiprostie

    duminică, 03.11.2013 at 16:31

    Fratilor nu mai disperati! Nu mai platiti locuri de parcare facute pe banii vostrii. Sunteti disperati pt simtul de proprietate! Toata lumea trebuie sa-si parcheze masinile nu doar unii. Mai urmeaza sa le ingraditi ! Disperati sunteti toti.

  3. paul

    duminică, 03.11.2013 at 19:56

    la un oras asa de frumos,o umilinta asa de mare…nu pot sa cred ca s-a lasat la voia intamplarii o activitate ce trebuia organizata exemplar de primarul orasului!
    Se fac liste ad-hoc,cetateni disperati stau la coada ca-n vremuri de odinioara…
    Ce pazesc functionarii de la primarie? Asteptam …

  4. cetatean cinstit

    duminică, 03.11.2013 at 20:49

    Dom’ primar, noi astia care muncim luni (adica fraierii care tin economia din care fura toti) cum o sa primim loc de parcare caci noi nu putem lipsi de la serviciu si nici pierde noptile prin fata primariei. Noi trebuie ca sa muncim ca sa va tinem pe voi in functii … Se aude l a primarie?

  5. Robin Hood

    luni, 04.11.2013 at 20:13

    organizare dezastruoasa sau mai bine zis inexistenta din partea primariei!!!
    Sa stai cu 3-4 zile inainte de termenul stabilit pt primirea dosarelor prin fata primariei, in frig, ziua, noaptea, pe schimburi, ca sa te inscrii pe niste “liste de asteptare” intocmite de unu sau de altul, in nici un caz nu de cineva din cadrul primariei.
    E o atitudine de sfidare a autoritatilor locale la adresa cetatenilor care le-au dat votul!!!
    Si pe deasupra sa mai dai si un ban ca sa ce…??? pt un loc de parcare pe care nu il poti revendica decat dupa ora 18 a zilei!!! inainte de ora 18 putand fi ocupat de cine doreste…RUSINE!!!
    NU NE MAI UMILITI NENOROCITILOR, !!! VOI SUNTETI IN SERVICIUL CETATEANULUI, NU INVERS!!! RUSINE!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax