Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Alexia Iulia Mărginean, dublă campioană națională la tenis, la 10 ani. Al doilea titlu, într-o săptămână, pentru talentata fată din Aiud

Publicat

20160625_171808 Alexia Iulia Mărginean a devenit campioană națională la tenis de câmp, categoria 10 ani, cucerind al doilea titlu național în numai o săptămână, la Centrul Național de Tenis al FRT la București.

Legitimată la TC SUN Alba Iulia, Alexia Iulia Mărginean se pregătește împreună cu  antrenorul Gheorghe Radu la terenul de tenis pe care acesta îl administrează în Aiud.

La 10 ani împliniți în luna mai, Alexia se anunță o jucătoare extrem de promițătoare, mărturie stând faptul că a început tenisul la vârsta de 7 ani și în doar 3 ani a reușit să devină dublă campioană națională, precum și parcursul până la medalia de aur la aceste campionate naționale. Șase victorii, fără a pierde un set.

În săptămâna 20– 25 iunie, a devenit campioană naţională, medaliată cu aur la Campionatul Naţional pe Echipe 10 ani. În turneul fetelor, Tenis Club SUN din Alba Iulia a dominat categoric competiția, câștigând toate meciurile cu același scor, 3-0. Alexia Iulia Mărginean și Elena Alexandra Neacșu sunt cele două jucătoare care au adus acest valoros trofeu.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de copii, femei şi bărbați.  Adidași alergare, ghetetricouri de la 900 de branduri: tricouri adidas, Jack and Jones, ghete Nike, Pierre Cardin, adidasi Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, adidasi New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

Și-a dominat adversara în finală, la Campionatul Naţional Individual de Vară 10 ani

20160625_171330 În finală, Alexia (favorită numărul trei al naționalelor) a continuat să uimească prin jocul său, învingând-o pe Elena Bertea (Fortuna Brăila), favorita numărul doi al naționalelor, cu, 6-1, 6-1 într-un joc care a durat 55 de minute.

Pentru a accede în ultimul act al competiţiei, Alexia Iulia Mărginean a repurtat 5 victorii, învingându-le pe rând pe Clara Cîrlan (CSS Mircea Eliade București), 6-0 6-0; Ioana Coman (Club Sportiv Dacia Galaţi), scor 6-2, 6-0; Daria Ghibarsina (CS TC 2008 Dorohoi), scor 6-1 6-2; în sferturi pe Lavinia Găvănescu (AS CS AS Club Politehnica), scor 7-5, 6-1 și în semifinale pe Ilinca Marin (Tenis Club Enache), scor 6-1 6-3.

În urma acestor rezultate Alexia a redevenit numărul 1 în clasamentul național al FRT la categoria 10 ani feminin.

“Consider că este unul dintre cele mai bune rezultate din toate timpurile la nivelul tenisului feminin din județul Alba, iar pentru Aiud, cu siguranță este o performanță deosebită. De asemenea, sunt convins că aceste performanţe nu ar fi fost posibile fără munca antrenorului Gheorghe Radu, căruia îi mulţumim din suflet. Suntem mândri de felul în care Alexia a performat la aceste campionate naționale, o susținem din toată inima atâta timp cât ea își dorește acest lucru și, de asemenea, doresc să le mulțumesc celor care ne-au sprijinit financiar pentru ca aceste performanțe să fie posibile”, a declarat Ovidiu Mărginean, tatăl noii campioane naționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax