|

FOTO: Aproape 7900 de tone de cupru, extrase de Cupru Min SA anul trecut. Producție record vândută prin licitație internațională

DSC_3022Cantitate record de concentrat extras în 2016 de la exploatarea Cupru Min SA din Abrud: 39.000 de tone de concentrat de cupru (cu o puritate de 20%), din care s-au obținut 7.900 de tone de cupru. Concentratul extras de companie provine dintr-un zăcământ de tip porfiric, care pe lângă cupru conține și alte metale, dintre care în prezent se mai valorifică aurul și argintul, a afirmat directorul tehnic al Cupru Min SA, Gheorghe Chindriș.

”Cupru Min este o afacere avantajoasă pentru statul român încă din 2006, de când compania înregistrează anual profit. Profitul este asigurat de transparența vânzărilor: Cupru Min SA Abrud vinde concentratul de cupru prin licitație publică internațională, în urma căreia este selectat un trader. Conform ultimei licitații internaționale, în această perioadă este în derulare încheierea unui contract pe o perioadă de 2 ani. Anul acesta, la finalul lunii august, se estimează că se va finaliza noua procedură de licitație internațională, prin care Cupru Min își va asigura vânzările viitoare” se arată într-un comunicat al companiei.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=586415avatar Publicat de pe 30 iulie 2017
Publicat în ACTUALITATE, ECONOMIE.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “FOTO: Aproape 7900 de tone de cupru, extrase de Cupru Min SA anul trecut. Producție record vândută prin licitație internațională”

  1. Trebuiau sa duca „folcloristele” pe Valea Sesii cand a avut loc DEZASTRUL ECOLOGIC de anul asta !!! La momentul respectiv recunosteau ca sunt depasiti de situatie ….acum se umfla in pene. Care este pretul REAL platit pentru aceasta cantitate record ???????????? …o stiu doar cei care locuiesc in aval de comuna Lupsa !!!!

Adaugă un comentariu


PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Dorin: A fost vreme foarte rea in Apuseni. De obicei in perioada asta a anului vremea e foarte instabila. Cea mai...
  • Un albaiulian: Alba Iulia merita promovata si pietei nationale, asadar nu vad neaparat o problema acest lucru. In...
  • Un albaiulian: Alte orase din Romania plang ca nu au astfel de initiative, iar noi dam cu pietre! La urma urmei, doar...
  • Adi: Ar trebuie amenda maxima pentru faptasi si pus sa duca molozu inapoi in curtea lui
  • Micu: Normal ca la Directia de Impozite si Taxe erau usile inchise, oare nu asa trebuiau sa recupereze ziua de 14...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI