Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Artiști din Alba Iulia și Aiud, apreciați la expoziția internațională Mail-Art din Franța. Pictorița Anca Sas, remarcată de Principesa Sofia

Publicat

Artiști din Alba Iulia și Aiud, dar și din alte colțuri ale României au participat zilele trecute la vernisajul expoziției internaţionale Mail-Art „Pământ-Apă-Foc” la Chateau de Tronjoly, Gourin, Franţa. Reprezentanții județului Alba s-au făcut remarcați prin tablourile lor, fiind apreciați chiar de Alteța sa Regală, Principesa Sofia.

În cadrul evenimentului desfășurat la Gourin (Franța) au participat la 202 artiști de pe 5 continente, dintre care 25 de artiști din România. Județul Alba a fost reprezentat de Anca Sas și Elena Cristea din Alba Iulia, dar și de Andrei Bako, Zoltan Balog, Stefan Balog și Ioan Hădărig din Aiud. Cea mai tânără participantă în expoziţie a fost albaiulianca Anca Sas, care la numai 16 ani a reușit să o impresioneze prin operele sale pe Principesa Sofia: „Felicitări pentru Anca Sas din Alba Iulia, România. Anca are 16 ani. Am fost atrasă de lucrarea sa fără să ştiu cine este sau ce vârstă are. Felicitări!”, a scris aceasta pe una din rețelele de socializare.
Pe lista expozanţilor mai găsim numeroşi artişti, vechi colaboratori ai fundaţiei Inter-Art, care au demonstrat, prin acest proiect, solidaritate cu tânăra organizatoare bulgară Temenuga Hristova, colaboratoare a fundației Inter-Art Aiud şi au trimis lucrări.

Aceasta a fost prima expoziție Mail Art care a avut loc în Gourin și a fost organizată de Temenuga Hristova, din Bulgaria.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax