Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Autorul Dumitru Mălin și-a lansat volumul de proză, „Dincolo de râu era fagul împăratului”

Publicat

lansare de carte, malin dumitru Autorul Dumitru Mălin din Alba Iulia și-a lansat joi, în prezența prietenilor, volumul “Dincolo de râu era fagul împăratului”. De la ora 18.00, foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor a fost gazda prezentării cărții de proză și de asemenea a minirecitalurilor muzicale susţinute de Victor Geogean, cantautorul Daniel Avram şi şcoala de folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia.

Profesorul Ilie Rad, de la Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, scriitorul Ion Marin Almăjan şi profesor Mioara Pop, directorul Bibliotecii Judeţene Alba au prezentat noul volum de proză al lui Mălin Dumitru, „Dincolo de râu era fagul împăratului”.

În cadrul evenimentului, au avut loc şi minirecitaluri muzicale susţinute de Victor Geogean, cantautorul Daniel Avram şi şcoala de folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia.

Dumitru Mălin a debutat cu versuri la vârsta de 14 ani, într-un ziar local din Alba Iulia, iar apoi a publicat poezii în aproape toate revistele de cultură din țară. Editorial, a debutat în 1982, cu placheta de versuri „Zodia mărturisirii”. Până în prezent a publicat 12 volume de versuri și un volum de exegeză și istorie literară despre poezia poetului moț Vasile Copilu – Cheatră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. VICTOR

    vineri, 06.02.2015 at 08:43

    Despre text nu spun decat ca este prea putina imaginatie. Daca imaginile de la eveniment ar fi putut salva situatia, ma intreb cum ati putut face asa poze proaste si toate, la rand, nu doar un rateu doua. Nu am pretentia ca orice purtator de aparat foto sa stie despre efectul contre-jour, dar nici din intamplare nu aveti o poza acceptabila. Mai multe incercati si voi sa analizati modul in care a fost prezentat acest eveniment sau…altele.

    • moderatorul de serviciu

      vineri, 06.02.2015 at 11:06

      @Victor, pozele sunt de la organizatori. n-am avut reporter disponibil sa mearga la eveniment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax