Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO AUTOSTRADA Sebeș-Turda. Șeful CNAIR: Loturile 3 și 4 vor fi date în folosință la finalul anului

Publicat

collageaus În această săptămână, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ștefan Ioniță, a declarat pentru revista Capital faptul că „în urma inspecţiilor de pe şantierele aflate în execuţie şi a datelor pe care le am la această oră, pot spune că la finalul anului vor fi date în folosinţă loturile 3 şi 4 ale autostrăzii Sebeş-Turda şi lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva”.

„Până la încheierea sezonului în construcții au mai rămas aproximativ 3 luni de zile, timp în care domnul director consideră că lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva va ajunge de la un stadiu fizic de aproximativ 65%, acumulat în ultimii 3 ani, la un stadiu de 100%, pentru a putea fi dat în folosință.

Pe acest lot de autostradă există o serie de probleme încă nerezolvate, cum ar fi relocarea unor stâlpi de curent care se află pe aliniamentul autostrăzii sau a unor conducte. În plus, lucrările în zona vestitului „deal cu lilieci” sunt încă într-un stadiu incipient, derulându-se încă investigații pentru a definitiva soluția tehnică ce urmează a fi pusă în operă. Sunt și alte puncte critice, precum lucrările de consolidare din zona carierei de la Bretea Mureșană, execuția debleului și viaductului Brănișca dar și finalizarea nodului Șoimuș.

Simplu spus, volumul de muncă foarte mare și provocările tehnice din „dealul cu lilieci” fac imposibilă deschiderea lotului dintre Ilia și Șoimuș în acest an. Declarațiile domnului Ioniță sunt mincinoase și iresponsabile!”

21740404_831280933712582_7606720491953915854_n Pentru o informare corectă, realistă și completă, am atașat la acest mesaj un tabel cu toate loturile de autostradă în execuţie în acest moment, tabel care include și o estimare pentru deschidere. Îl invităm pe domnul Ioniță să se inspire din acest material când mai face declarații publice referitoare la termenele asumate”, au transmis joi reprezentanții Asociației Pro Infrastructură, pe rețeaua de socializarea Facebook.

Foto: forum.peundemerg.ro (rocklee, Stefan01)

Sursa: Facebook (Asociația Pro Infrastructură)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax