Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: AVARIE la rețeaua de gaz în Alba Iulia, pe strada Vasile Goldiş. Măsuri de siguranţă şi intervenţii ale echipajelor E.ON

Publicat

avarie gaz 2 O avarie la reţeaua de distribuţie a gazului metan a fost semnalată miercuri seara, în zona cartierului Cetate din Alba Iulia, pe strada Vasile Goldiş, La faţa locului s-au prezentat echipaje de la E.ON Gaz, poliţie şi jandarmi, pentru securizarea zonei.

Incidentul s-a petrecut în apropierea staţiei de autobuz de la intrarea pe strada Vasile Goldiş, dinspre Bulevardul 1 Decembrie.

În zonă se simţea miros puternic de gaz metan. Echipaje de la Poliţia Rutieră au intervenit pentru monitorizarea circulaţiei în zonă, iar jandarmii, pentru măsuri de siguranţă.

Circulaţia a fost restricţionată pe strada Vasile Goldiş.

UPDATE: ISU Alba transmite că intervine pentru supravegherea zonei în urma unei scurgeri de gaz, iar echipa de la E.ON face verificări la reţea, pentru a stabili cauza şi a remedia situaţia. Cel mai probabil, alimentarea cu gaz va fi oprită în zonă. Potrivit unor surse de la faţa locului, ar fi vorba despre un robinet (vană) de la reţea, care s-a fisurat. Avaria a fost anunţată la 112, miercuri seara, după ora 22.00.

UPDATE 2: ISU Alba a revenit cu un comunicat:, „Miercuri seara, Detașamentul de pompieri Alba Iulia și Grupa Operativă din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba au intervenit pentru asigurare și supraveghere zonă pe str. Vasile Goldiș din municipiu, în urma unei defecțiuni la o vană de gaz.

La fața locului, pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii, doi ofițeri și șase subofițeri.

Echipe de la E.On Gaz au intervenit și intervin în continuare pentru remedierea defecțiunii. Circulația pe str. Vasile Goldiș a fost deviată de echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Alba și ale Poliției Locale Alba, până la oprirea scăpărilor de gaz.

În urma acestei avarii, a fost întreruptă temporar alimentarea cu gaze naturale a aproximativ 5.000 de consumatori, delimitați în perimetrul străzilor Bdul Transilvaniei, Bdul 1 Decembrie 1918, str. Gheorghe Pop de Băsești și Bdul Revoluției 1989 din municipiu și cartierul Micești.

Se estimează că defecțiunea va fi remediată astăzi (joi – n.r.), până la ora 12:00.”.

Vezi mai multe detalii: Peste 5.000 de locuințe, firme și instituții din Alba Iulia, FĂRĂ GAZ după o avarie la rețea. RECOMANDĂRI de la E.ON

UPDATE 3: E.ON Distribuţie România a transmis joi, la ora 12.00, că a remediat avaria survenită în sistemul de distribuţie a gazelor naturale din Alba Iulia: „Începând cu ora 12 se reia treptat alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din zona afectată care se află la domiciliu, conform normelor de siguranţă din domeniu. Consumatorii care nu sunt acasă, sunt rugaţi ca atunci când revin la domiciliu să anunţe dispeceratul de urgenţă al companiei în vederea reluării serviciului de distribuţie. Echipele de intervenţie se află în continuare pe teren şi depun toate eforturile pentru a răspunde cât mai rapid solicitărilor.

Compania reiterează apelul către consumatorii din zona afectată să supravegheze modul de funcţionare a aparatelor circa 30 de minute după reluarea alimentării şi în cazul în care simt miros de gaz să apeleze dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 sau 0265.200.928„.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ovy

    joi, 28.01.2016 at 09:00

    Nu exista gaz de azi dimineata nici in zona Pietei din Cetate… caminul de langa scoala nr 7 a fost inchis azi… Situatie e mai grava decat cele prezentate in presa pna al ora aceasta (9.00).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax