Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Băi de mulțime și mesaje pe rețele de socializare. Mai mulți candidați din Alba la alegerile parlamentare au furat startul campaniei electorale

Publicat

campanie parlament partGuvernul a decis ca alegerile parlamentare din acest an să fie organizate pe 11 decembrie, iar campania electorală se va desfășura în perioada 11 noiembrie – 10 decembrie. Cu toate acestea, mai mulți candidați din Alba au furat startul campaniei, fiind din ce în ce mai activi atât în mediul online, pe rețelele de socializare, cât şi offline, prin băi de mulțime la târguri și diverse manifestări.

O parte dintre candidații din Alba pentru fotoliile de senatori și deputați nu au mai avut răbdare până la startul oficial al campaniei și s-au afișat pe la diverse târguri și manifestări, pentru a încerca să-și crească din timp notorietatea.

Unul dintre aceștia este Cornel Suciu, aflat pe poziția a doua a listei PSD Alba pentru Camera Deputaților. Acesta a fost surprins în câteva fotografii publicate pe o rețea de socializare, în timp ce se afla la o manifestare alături de primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai. De asemenea, Suciu a scris sâmbătă, 5 noiembrie, pe pagina sa personală de Facebook: „Vă aștept în târgul de la Teiuș să-mi spuneți problemele cu care vă confruntați! Ajutați-mă să vă ajut!”.

Un alt candidat al PSD Alba care a ieșit pe străzi pentru a se întâlni cu cetățenii este Daniel Breaz, aflat pe prima poziție a listei pentru Senat. Acesta s-a aflat joi, 3 noiembrie, alături de echipa social-democrată, în piețele agro-alimentare din Alba Iulia.

Într-o altă zonă a județului, aceeași situație. Mai mulți membrii din echipa PNL Alba au ajuns, sâmbătă, la târgul de animale de la Câmpeni.

Printre liberalii prezenți s-au numărat Alexandru Pereș, aflat pe prima poziție a listei pentru Senat și Corneliu Olar, aflat pe locul al doilea în lista pentru Camera Deputaților.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax