Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Black Friday la Alba Iulia. Oamenii s-au înghesuit entuziaști în magazine… ca la pomul lăudat

Publicat

După marele „tam-tam” ce s-a făcut despre ziua „Black Friday”, care, la origini, presupunea reduceri irezistibile, de 80-90%, la produse electronice și electrocasnice, albaiulienii s-au pregătit și ei și au pornit entuziasmați dis-de-dimineață înspre cele trei magazine de acest gen care au anunțat că vor reduce prețurile produselor. În pragul sărbătorilor, „ar fi fost și păcat” să piardă ocazia de a achiziționa un produs de mult râvnit la un preț de nimic. Nu mică le-a fost însă dezamăgirea la vederea prețurilor reduse nesemnificativ comparativ cu așteptările lor.

Magazinul Flanco și-a deschis porțile deja înainte de ora oficială a deschiderii, la 9.00 magazinul era plin, iar la casă așteptau câteva zeci de clienți cu câte o cutie în mâini. Aici, reducerile chiar au depășit 30% la produse, nu doar pe afișe. Astfel, un televizor LCD, care avea prețul întreg de 3.999 lei, s-a vândus vineri la 2.499 lei, iar unul care costa 2.299 lei a putut fi cumpărat cu 1.499 lei. De asemenea, o tabletă care costa 999 lei a fost redusă la 499 lei, respectiv una la 499 lei, a ajuns la prețul de 299 lei.

La Altex de asemenea, oamenii au venit de la prima oră pentru a nu rata ofertele. Mulți dintre ei au fost însă dezamăgiți să constate că reducerile sunt foarte mici (la anumite laptopuri, de la 2.199 lei la 2.099 lei, dar și de la 2.199 lei la 1.799 lei sau la tablete de la 599 la 499 lei). La televizoare LCD, reducerile erau la majoritatea de 100 lei, indiferent de prețul inițial. La alte produse, reducerile variau între 50 lei și 500 lei, iar într-un coș „black friday” erau mai multe obiecte la prețul de 5 lei (căști, huse, cabluri de date etc).

Situația a fost asemănătoare și la Domo, unde magazinul s-a deschis înainte de program pentru a-i lăsa să intre pe clienții care au venit să cumpere produse ieftine. Aceștia au avut însă surpriza ca reducerile să fie mai mult de formă. Reducerile au fost însemnate la produsele cu prețuri mari, de exemplu la televizoare LCD, de la 5.999 lei la 4.999 lei, însă la produsele electrocasnice, cu prețuri medii, clienții nu s-au putut bucura de un moment de noroc.

La primele ore ale dimineții, mulți dintre albaiunienii care s-au trezit sau au întârziat la serviciu pentru a profita de ziua reducerilor la electronice și electrocasnice au rămas fără produsele mult dorite, dar pe care nu și le puteau permite nici la prețul inițial, nici la cel redus cu 10-20%, boscorodind nemulțumiți printre raioanele magazinelor că „e o țeapă curată cu Black Friday-ul și reducerile lor”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. omu

    luni, 26.11.2012 at 14:53

    se stie ca noi ardelenii suntem pomanagii si neseriosi. Cumparatorii asteptau sa ia gratis, vanzatorii asteptau fraieri pe care sa-i tepuiasca.

  2. Pingback: 29 noiembrie | BLACK FRIDAY 2013: Vezi ce magazine vor oferi reduceri la produse electronice, IT dar și fashion sau cărți | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax