Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cabinet nou de stomatologie, la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Alba. Medicii vor fi monitorizați timp de două luni

Publicat

IMG_2941Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia oferă servicii de stomatologie de urgenţă. În cadrul Unității de Primiri Urgențe (UPU), a fost redeschis cabinetul de stomatologie, după 6 luni de reparații și modernizări, lucrări ce au costat 150.000 de lei. 

În acest cabinet vor oferii servicii trei medici stomatologi și un chirurg buco-maxilo-facial.

Managerul Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, Nicoleta Coșarcă, a precizat că activitatea medicilor va fi monitorizată timp de două luni, pentru a vedea dacă sunt „mult mai implicați și mai receptivi la ceea ce înseamnă medicină stomatologică de urgență”.

„Ieri dimineață am avut o întâlnire cu colegii din stomatologie. Le-am spus că două luni de zile vor fi monitorizați. Dacă activitatea lor se schimbă, în sensul că vor fi mult mai implicați și mult mai receptivi la ceea ce înseamnă medicină stomatologică de urgență și alte servicii pe care le putem acorda în afara pachetului prevăzut (…) dacă nu, nu are rost să ne mai consumăm resurse materiale și umane. Au la dispoziție tot ce le trebuie. (…) Au instrumentar nou, au materiale sanitare, au posibilitatea să-și desfășoare în cele mai bune condiții activitatea. Trebuie să aibă și capabilitatea să o facă, dar asta vom vedea”, a spus vineri managerul spitalului, Nicoleta Coșarcă, într-o conferință de presă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax