Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cadouri de Sărbători de la poliţiştii din Alba şi elevi de la Şcoala „Avram Iancu”, pentru copiii din trei centre sociale

Publicat

DSCN6121 Copiii ocrotiţi în trei centre sociale din judeţul Alba au primit cadouri, miercuri, de la poliţişti şi de la elevi ai Şcolii „Avram Iancu” din Alba Iulia. Aceştia s-au bucurat depachete cu jucării, cărţi, jocuri şi rechizite, oferite în cadrul campaniei „De Crăciun, dăruiește din suflet!.

Iniţiativa aparţine Inspectoratului de Poliție Județean Alba, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în parteneriat cu Asociația „Filantropia Ortodoxă” Alba Iulia și Școala Gimnazială „Avram Iancu” din municipiul Alba Iulia.

Scopul campaniei a fost cultivarea de responsabilități și relații interumane de calitate, precum și consolidarea parteneriatului poliție – școală – comunitate, în contextul sărbătorilor de iarnă.

Astfel, prin amabilitatea cadrelor didactice, a părinţilor şi elevilor de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia au fost colectate daruri (jucării, cărţi, jocuri, rechizite) şi constituite pachete, ce au fost întregite cu dulciuri puse la dispoziţie de asociaţiile poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Cu sprijinul Asociaţiei „Filantropia Ortodoxă” Alba Iulia, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu elevi ai Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” au dus cadourile, copiilor instituționalizați în Casa de tip familial „Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos, precum şi copiilor din Centrul Educaţional „Sf. Nicolae” și Așezământul Social „ Sf. Vasile cel Mare” din municipiul Alba Iulia.

Pentru gestul lor, copiii Şcolii „Avram Iancu” şi poliţiştii au fost răsplătiţi cu colinde şi felicitări oferite cu generozitate de gazde.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax