Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Campania „Hai pe net!” ediția 2015 la Telecentrul Colegiului HCC din Alba Iulia. Activități pentru elevi și cadre didactice

Publicat

hai pe netÎn perioada 23-27 martie la Telecentrul Colegiului Național “Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, s-a desfășurat campania „Hai pe net!” ediția 2015.

Elevii și-au identificat cu ajutorul unei platforme competențele și abilitățile latente prin crearea unui CV, de asemenea și-au evaluat competențele digitale folosind aplicația Skillage.

Campania „Hai pe net!” a continuat și în acest la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Au fost desfășurate mai multe actvități în perioada 23-27 martie, la Telecentrul liceului, coordonat de profesor Ramona Humeniuc.

Din agenda campaniei au făcut parte următoarele activități:

luni, 23.03.2015 –lansarea campaniei- clasele IX-XII -Evaluarea competențelor digitale folosind aplicația Skillage dedicată tinerilor-laboratoare Centrul de Informatică, laborator AEL (www.skillage.eu )

marți, 24 martie- activitatea “Creează-ți un CV!”- identificarea competențelor și abilităților latente ale elevilor prin crearea unui CV pe platforma https://yourock.jobs/ro – laboratoare Centrul de Informatică, laborator AEL

miercuri, 25 martie- Campania pentru seniori: “Căutarea unui loc de muncă”-elevii cls. IX C-profil matematică-informatică intensiv informatică ajută persoanele șomere din comunitate să se pregătească mai bine digital pentru piața muncii-laborator Centru de informatică

joi, 26 martie- Siguranța online- jocuri și activități dedicate copiilor, clasele IX-XII

vineri, 27 martie – Prezentare pentru profesori “Cursuri gratuite de utilizare a tehnologiei în predare” https://www.educatornetwork.com , ora 14-15 sala Multimedia.

Campania „Hai pe net!” este o campanie de incluziune digitală organizată de Fundația EOS Romania în parteneriat cu telecentre, biblioteci publice, școli, Puncte de Acces Public la Informație (PAPI) și alte organizații și instituții dedicate alfabetizării digitale în Romania. În anul 2015 campania are loc în perioada 23-29 martie cu sprijinul partenerilor strategici precum: rețeaua națională de ecentre, ANBPR – Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România, Ministerul pentru Societatea Informațională, Certipro Education, Microsoft și Liberty Global.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax