Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – Campania naţională „Copilărie fără delincvenţă” la Alba Iulia: 18 elevi din clasele V-VII de la Liceul Sportiv, premiaţi pentru cel mai original mesaj antiviolenţă

Publicat

campanie antiviolenta, elevi Vineri, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia, a avut loc ultima activitate prevăzută în cadrul Campaniei naţionale „Copilărie fără delincvenţă”. Cu acest prilej, elevi ai claselor V – VII şi-au expus lucrările în cadrul unui concurs cu premii, intitulat sugestiv „Mesajul meu antiviolenţă”. În final 18 elevi au fost premiaţi pentru imaginaţia şi creativitatea de care au dat dovadă.

Elevii au găsit cele mai originale modalităţi de transmitere a mesajelor antiviolenţă. Fie că s-au exprimat în versuri sau în eseuri, fie că au realizat colaje, desene sau au inscripționat tricouri, peste 50 de elevi ai Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia, au dovedit că pot fi promotori ai unui comportament nondelincvent.

Cei 10 elevi, membri ai Consiliului de Prevenire a Delincvenţei Juvenile, constituit în cadrul campaniei, alături de cadre didactice şi poliţişti, au făcut parte din juriul care a desemnat câştigătorii concursului, în final fiind premiaţi 18 participanţi.

Premiile au fost oferite de Inspectoratului General al Poliţiei Române în cadrul proiectului implementat la nivel naţional, „Copilărie fără delincvenţă”, finanţat din granturile „Prevenirea şi lupta împotriva criminalităţii” ale Comisiei Europene.

Campania „Copilărie fără delincvenţă” ce s-a derulat în perioada octombrie 2014 – martie 2015, a avut drept scop creşterea gradului de informare a beneficiarilor cu privire la prevenirea delincvenţei juvenile la minorii sub 14 ani.

La nivelul judeţului Alba, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenirea a Criminalităţii şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale, în colaborare cu specialişti ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, au implementat campania la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax