Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Campioana României, CSM Volei Alba Blaj, le-a oferit mingi voleibalistelor junioare de la CSŞ

Publicat

CSM Volei Alba Blaj a fost prezentă vineri la antrenamentul echipei de minivolei fete de la Clubul Sportiv Şcolar Blaj pentru a le oferi tinerelor sportive un set de migi. 

Campioana României a fost reprezentată de directorul general Vladimir Bacşiş, antrenorul principal Darko Zakoc, precum şi de jucătoarele Adina Salaoru, Nneka Onyejekwe şi Marina Vujovic, care au schimbat câteva pase cu cele mai tinere voleibaliste din Blaj, spre marea încântare a acestora.

„Clubul nostru le urează micuţelor pregătite de profesorul Emil Ciufudean să le calce pe urme campioanelor României şi să ajungă să practice acest frumos sport la cel mai înalt nivel. CSŞ Blaj este un partener tradiţional al CSM Volei Alba Blaj, voleibaliştii şi voleibalistele clubului asigurând asistenţa tehnică la meciurile noastre de pe teren propriu”, spun reprezentanții echipei.

Suporterii echipei le vor putea vedea duminică, 12 noiembrie, de la ora 15.30, în Sala „Timotei Cipariu”, în cadrul etapei a V-a a Diviziei A1 la volei feminin, în partida contra CSM Târgovişte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax