Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Cântec, joc și voie bună la Sărbătoarea comunei Vințu de jos „Mărie Dragă Mărie”. Parada portului popular și lansare de porumbei

Publicat

Cei care  au dorit să petreacă o ”Sfântă Mărie” în stil tradițional, au fost prezenți în comuna Vințu de Jos la sărbătoarea care de de câțiva ani face tradiție, ”Mărie Dragă Mărie”. Chiar dacă s-a întârziat puțin cu începerea manifestărilor, toți care au ales ca destinație comuna, au avut ocazia să se destindă și să se relaxeze măcar pentru câteva ore. Programul a început cu o expoziție de tablouri și picturi pe sticlă și o paradă a portului popular. Parada a fost prezentată de ansamblul folcloric „Vințana” din Vințu de Jos, de cei din comuna Fărăului și de Ansamblul folcloric ”Flori de Românați” din Dobrosloveni din județul Olt.

Muzică, dans popular în stradă și voie bună pentru locuitorii și turiștii din Vințu de Jos, cu ocazia sărbătorii tradiționale ”Mărie Dragă Mărie”. Au fost lansați porumbei în cinstea locuitorilor și a comunei, manifestare ce a distrat publicul de la cel mai mic și până la cel mai mare. La eveniment au fost prezenți primarul comunei Vințu de Jos, Vlad Gheorghe, viceprimarul Ion Iosif Josan, președintele PNL Alba, Teodor Atanasiu și fostul primar al comunei Alexandru Danciu.

Deschiderea evenimentului a avut loc în stradă, printr-o paradă a portului popular, urmând mai apoi o frumoasă lansare de porumbei în cinstea locuitorilor și a comunei. Programul va continua până duminică seara și sunt așteptați invitați speciali, interpreți de muzică populară și ușoară, atât din Alba, cât și din țară.

Vă prezentăm programul din următoarele zile de la  Sărbătoarea ”Mărie Dragă Mărie”

Sâmbătă, 16 august 2014

Ora 19.00 – 22.00 Spectacol de muzică uşoară susţinut de formaţia Poarta 3 Alba Iulia

Ora 22.00 – 01.00 Discotecă

Duminică, 17 august 2014

Ora 17.00 – 21.00 Spectacol folcloric şi dansuri populare; solişti Robert Târnăveanu, Flavius Cristea, Adina Hada

Ora 21.00 – 22.30 Spectacol muzică uşoară: Ştefan Stan & Band

Ora 22.30 Focuri de artificii

Ora 22.40 – 23.00 Horă ţărănească.

foto-video: Daniel BLOSS și Raul KNALL

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax