Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Caravana literară a scriitorilor în școală”, la Fărău. Întâlnire cu autori de carte din Alba

Publicat

„Caravana literară a scriitorilor în școală”, un proiect inițiat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, a poposit joi, 3 noiembrie , cu începere de la ora 12:00 în localitatea Fărău. Activitatea a avut loc la căminul cultural din localitate unde în organizarea Asociației culturale ,,Cununa Fărăului” coordonată de profesoara Ofelia Ioana Ilea și în prezența unui public numeros format din elevii școlilor din localitate, părinți, conducerea Primăriei Fărău în frunte cu domnul primar Ștefan Stoia, consilieri locali și conducerea școlii din localitate a avut loc o întâlnire de suflet cu autori de carte din județul Alba.

Programul întâlnirii a cuprins lansarea cărții „Un cerc vicios” a tânărului autor albaiulian Petre Paul, prezentări de cărți din creația proprie susținute de Felicia Colda și Daniela Floroian, recital de poezie și un scurt program artistic în interpretarea copiilor care activează în cadrul Asociației culturale „Cununa Fărăului”.

La finalul întâlnirii scriitorii prezenți au oferit cărți cu autograf atât copiilor prezenți cât și instituțiilor gazdă: Primăria comunei Fărău, Biblioteca comunală Fărău, Școala Gimnazială Fărău și Căminul cultural Fărău.

De asemenea Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba a oferit ca donație pentru toate aceste instituții câte o serie din volumele de lux publicate sub egida Academiei Române cuprinzând opera integrală a scriitorului Ion Agârbiceanu.

Întâlnirea s-a încheiat cu mesajul de deschidere al bibliotecii județene înspre alte proiecte culturale comune și cu promisiunea că scriitorii vor reveni în localitate și cu alte prilejuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax