Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Câştigătorii campionatului militar de cros, organizat la Alba Iulia, cu ocazia aniversării a 80 de ani de la înfiinţarea Batalionului 136 Geniu „Apulum”

Publicat

IMG-20170326-WA0019 În cadrul activităților premergătoare aniversării a 80 de ani de la înființarea Batalionului 136 Geniu „Apulum”, în această săptămână a fost organizată la Alba Iulia Cupa ”Apulum” la cros și tir.

Traseul din Şanțurile Cetății Alba Carolina a fost gazda campionatului militar de cros pe distanța de 3000 m, podiumul fiind ocupat de:

– locul I: Caporal Raul Dumea ;

– locul II: Caporal Alex Miheșan;

– locul III: Caporal Laslo Alin.

Câștigătorii au primit cupe și medalii din partea organizatorilor iar echipa de comandă a unității i-a felicitat pe toți participanții pentru dăruire și efortul depus.

Vineri, 31 martie, începând cu ora 11.00, în Piața Tricolorului din Alba Iulia are loc ceremonia militară dedicată aniversării a 80 de ani de la înființarea Batalionului 136 Geniu ”Apulum” în cadrul căreia, pe acordurile fanfarei Centrului Cultural ”Augustin Bena” se va intona Imnul de Stat, vor fi prezentate mesaje aniversare pentru geniștii albaiulieni, se va decora Drapelul de Luptă al unității, se va primi Drapelul de Luptă al Batalionului 2 Poduri-Râuri model  1940 și vor fi înmânate diplome și plachete aniversare militarilor cu rezultate deosebite obținute la activitățile de instrucție. Nu în ultimul rând, veți putea urmări defilarea Batalionului și un scurt moment artistic prezentat de fanfară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax