Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cea mai mare geantă din lume, îmbrăcată manual în foiţă de aur, expusă la Alba Iulia. Mii de poșete pot fi cumpărate la „Bag Expo” de la Alba Mall

Publicat

IMG_1329 În această săptămână, Alba Mall găzduieşte cea mai mare expozitie de genţi, „Bag Expo”. Peste 2.000 de modele au ajuns la Alba Iulia și altele mii sunt așteptate în aceste zile. Cea mai mare geantă din lume, cu foițe de aur, poate fi văzută la expoziția care va fi deschisă până în data de 27 septembrie.

Culori, materiale, modele și prețuri pentru toate buzunarele se găsesc la gențile expuse la centrul comerical. „Bag Expo” a venit și cu cea mai extravagantă geantă, de dimensiuni record, îmbrăcată manual în foiţă de aur şi cristale Swarovski.

IMG_1368 Este vorba despre cea mai mare geantă din lume, una dintre cele mai spectaculoase creaţii, care îmbină marochinăria cu arta bijutierilor, transmit organizatorii. Prețul acesteia depășește 40.000 de lei.

Pe lângă acest exponat unicat ce poate fi admirat în perioada 23 – 27 septembrie 2015, doamnele, domnişoarele şi domnii vor avea posibilitatea să aleagă, genţi şi accesorii din miile de modele expuse.

Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele, toate în modele și culori diferite pot fi văzute și achiziționate la târg. Prețurile sunt făcute pentru toate buzunarele, încep de la aproximativ 35 de lei însă majoritatea genților au prețuri care se învârt în jurul sumei de 350 de lei.

Nici domnii nu au fost uitaţi, aceştia găsind la târg numeroase articole special create pentru a răspunde fiecărui stil masculin.

Produsele au fost realizate în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax