Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cercetări în judeţul Alba, într-un dosar de spălare de bani şi fraude economice deschis de autorităţile judiciare din Belgia

Publicat

DSC_0987Poliţişti judiciari din Belgia au colaborat în această săptămână cu reprezentanţi IPJ Alba pentru cercetări într-un dosar privind infracţiuni de spălare de bani şi fraude economice. Au fost vizate activităţi de urmărire penală.

Potrivit IPJ Alba, doi poliţişti din Poliţia Judiciară Federală Charleroi – Belgia au desfăşurat, în această săptămână, activităţi de colaborare, în domeniul poliţiei judiciare, cu poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din judeţul Alba.

În perioada 12-14 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din IPJ Alba au desfășurat mai multe activităţi procedurale, într-un dosar penal privind infracţiuni de spălare de bani şi fraude economice, aflat în lucru la autorităţile judiciare din Belgia.

Cei doi poliţişti belgieni au fost primiţi de comisar şef de poliţie Cristian Dunca, împuternicit şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar în cadrul întâlnirii ce a avut loc au fost purtate discuţii cu privire la rezultatul activităţilor judiciare desfășurate în judeţul Alba, aceştia exprimându-şi aprecierea pentru modul în care au colaborat cu poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Bezrma

    vineri, 14.10.2016 at 15:27

    Ce stire….parca ar fi venit la picnic. Ce cerceteaza? Pe cine cerceteaza? De ce a trebuit sa vina aici?…..astea erau informatii…nu faptul cs s-au simtit bine….

    • moderatorul de serviciu

      vineri, 14.10.2016 at 15:41

      Nu vor sa spuna mai mult…incercam sa mai scoatem ceva de la ei.. da e greuuuu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax