Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cinci bărbaţi din Târgu Mureş care au furat bunuri din magazine din Alba şi alte judeţe au fost prinşi în flagrant de poliţişti. Prejudiciu de peste 20.000 de lei

Publicat

hoti flagrantCinci bărbați din Târgu Mureş au fost surprinşi în flagrant delict de polițiști în timp ce aveau asupra lor bunuri, în valoare de peste 20.000 de lei, furate din supermarketuri din Alba şi alte judeţe.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Târgu Mureş, împreună cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., au surprins în flagrant delict cinci bărbați bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt, din supermarketuri, de pe raza mai multor judeţe din ţară (Mureş, Sibiu, Alba, Prahova, Argeş şi din municipiul Bucureşti).

Cei cinci, toţi din Târgu Mureş, au fost depistați de polițiști în parcarea unui restaurant, din judeţul Mureş, având asupra lor bunuri susceptibile a fi provenite din furturi.

În urma controlului efectuat în autoturismele acestora s-au găsit articole de îmbrăcăminte, încălţăminte sport, maşini de găurit, flexure, ţigări, băuturi alcoolice şi alte bunuri pe care aceştia nu le puteau justifica.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că cei cinci bărbați, doar în cursul lunii septembrie 2016, ar fi comis 8 furturi, din magazine (hipermaket-uri, mall-uri şi magazine pentru amenajări interioare) din ţară, prin demontarea sistemelor de siguranţă.

pantofi sport furtValoarea estimativă a bunurilor identificate şi ridicate cu ocazia flagrantului este de peste 20.000 lei.

La data de 30 septembrie 2016, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile faţă de 4 dintre persoanele în cauză, iar una dintre acestea este cercetată în stare de libertate.

Cercetările au fost desfăşurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Iernut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax